Skip to content

Hvorfor sælger overskudsvarer med brudt emballage?

Hos GreenDozer arbejder vi hele tiden på at kunne minimere CO2 udledningen, og dermed bidrage positivt til den grønne omstilling. Derfor hilser vi også det nye tiltag velkommen, hvor vi i samarbejde med vores leverandører nu også tilbyde salg af helt nye overskudsvarer med brudt emballage. 

 

Hvad betyder brudt emballage?

Der er tale om overskudsvarer, der er kommet retur fra kunder til vores leverandører. Varen fejler absolut ingenting, og er stadig helt ny, men emballagen har været åben og kan være gået i stykker, og dermed er emballagen brudt, og kan ikke sælges på normalvis længere. Vores leverandører ønsker ikke at kassere varerne, blot fordi emballagen har været brudt. Derfor sætter de varen til salg igennem GreenDozer til en meget fordelagtig pris - både til gavn for dig som kunde, men også for klimaet. 

 

Hvor finder jeg varer med brudt emballagen på GreenDozer?

 De varer, hvor emballagen har været brudt, har standen "Ny med brudt emballage", som du finder under Varens stand på vores produktsider, eller også kan du finde informationen ved at selektere standen i vores filter funktion.