Skip to content

Katalog med genbrugsvarer

Se vores katalog med genbrugsvarer, og lad dig inspirere til dit kommende byggeprojekt.

Interesseret?

Uanset om du handler som erhverv eller privat, kan du kontakte os på support@greendozer.com, så hjælper vi dig med at finde genbrugsvarer, da vi har et omfattende netværk af leverandører indenfor genbrugte byggematerialer. Har du brug for et større parti, så kontakt os, så hjælper vi med at finde de materialer, du har brug for.

De mest bæredygtige materialer er dem, vi allerede har, og vi gør det nemt at træffe det bæredygtige valg. Uanset om du har behov for døre, vinduer, mursten, isolering, tegl eller andre materialer, har vi et omfattende udvalg af genbrugsvarer, som vi kan levere direkte til din adresse. Trygt, sikkert og nemt!

Det er lige så sikkert at købe genbrugsvarer, som det er at købe nye varer!

Vores mission er, at det skal være lige så let at købe brugte byggematerialer som nye. Som kunde er du derfor lige så godt stillet, hvis du køber en genbrugsvare, som hvis du købte en ny vare. Du kan læse regler og vilkår omkring returnering og reklamation i vores handelsbetingelser her.

Produktansvarsforsikring

Du kan også læse om vores produktansvarsforsikring, som gør det lige så sikkert at købe genbrugte byggematerialer som nye.

Du kan også læse mere om levering, support, retur og reklamation under vores FAQ side her.