Skip to content

Haveredskaber

Håndredskaber – haveredskaber lige til at have ved hånden  Er du den lykkelige haveejer i form af en skøn villahave, kolonihave eller måske en lækker have ved sommerhuset, ved du med garanti, at det kræver lidt energi at holde den pæn. I hvert fald hvis du ikke vi...

Håndredskaber – haveredskaber lige til at have ved hånden 

Er du den lykkelige haveejer i form af en skøn villahave, kolonihave eller måske en lækker have ved sommerhuset, ved du med garanti, at det kræver lidt energi at holde den pæn. I hvert fald hvis du ikke vil have, at den mister magten til alverdens ukrudt – selvom ukrudtsblomster selvfølgelig også kan noget og er god mad til bierne. Med gode haveredskaber (og masser af tålmodighed) er det lidt nemmere at holde ukrudtet stangen og haven smuk og indbydende.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi lækre haveredskaber lige fra skovle over koste til havesakse og sneskrabere. Det er dog ikke hvilke som helst håndredskaber til haven, du finder her hos os. Mange af vores varer, er nemlig helt nye, overskudsvarer fra anerkendte grossister og producenter. Du bør af den grund være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er håndredskaber?  

Det er måske en lidt funky term; håndredskaber, men der er faktisk mening med galskaben. Håndredskaber til haven er nemlig de helt traditionelle haveredskaber såsom en skovl, kost eller sågar en sneskraber. Håndredskaber referer til at disse haveredskaber skal bruges med en god gang håndkraft. Der er altså ikke tale om smarte, elektriske havemaskiner såsom løvsugere eller løvblæsere, men haveredskaber på den gode gammeldags facon.  

Ergonomiske haveredskaber 

Selvom det bare er havearbejde, er arbejdsstillinger utroligt vigtige. Du kan uden tvivl mærke det dagen efter, hvis du har være i gang med at fjerne ukrudt mellem fliserne på hug eller kravlende rundt på alle fire. Der findes heldigvis mange ergonomiske haveredskaber, som hjælper dig til en bedre arbejdsposition, uanset om der er tale om en grensaks, der ligger ekstra godt i hånden, eller en fliserenser. Ergonomiske håndredskaber kan blandt andet være med til at aflaste skuldre og ryg.  

Køb haveredskaber hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Ved køb af haveredskaber som skovle, havesakse og sågar sneskrabere hos GreenDozer.com, kan du gøre en god handel og en god gerning på helt samme tid. Du kan nemlig redde nye, overskydende haveredskaber fra at gå en trist skæbne i møde som skrot samtidig med, at du kan få en knivskarp pris. Men hov, det er jo fedt at gøre en god handel, men hvorfor ender spritnye haveredskaber op som skrot, tænker du nok? Det skyldes ganske enkelt, at grossister og producenter nogle gange ikke kan få solgt deres varer til deres faste kunder. De ender derfor med at brænde inde med dem og ser efter noget tid ingen anden udvej end at sende varerne til skrotning. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du blive klogere her. 

Elsker du idéen med at redde varer fra skrot, og vil du måske gerne holdes opdateret med spritnye, overskudsvarer og knaldgode tilbud? Så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev.