Skip to content

Retur - spørgsmål og svar

Jeg har fortrudt mit køb, hvad gør jeg?

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervsdrivende. For private kunder udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter er det ikke muligt at fortryde købet. Du kan derfor heller ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Se vores Handelsbetingelser for yderligere information. OBS: Der er IKKE forlænget fortrydelsesret ifm. jul vi henviser til vores Handelsbetingelser.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Fortrydelsesret gælder ikke for erhvervsdrivende. For private kunder udløber fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren), får varen i fysisk besiddelse. Herefter er det ikke muligt at fortryde købet. Fortrydelsesretten indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Udgiften for returnering/returfragt afholdes af dig. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art og egenskaber.

For at kunne returnere må du ikke tage varen i brug. Varen skal returneres i original emballage og skal være i en sådan stand, at vores leverandør kan sælge varen videre. Både varen og emballage skal derfor være i hel stand for at du kan opnå kreditering. Du skal benytte vores standardfortrydelsesformular, som du kan kopiere ind i en mail og sende til os

Når du har givet os besked vender vi tilbage med adresse og information om returnering.

OBS.! Varer skal IKKE sendes til vores adresse i Aarhus

Standardformularen fremgår af vores Handelsbetingelser.


Har du brug for yderligere hjælp?

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte os her!