Skip to content

Bygningsbeslag

  Bygningsbeslag – smarte beslag til byggeri  Bygningsbeslag er mildest talt grundstenen i alt byggeri – måske lige næstefter tømmer. Bygningsbeslag er nemlig limen, der holder det hele sammen og gør det muligt at skabe skønne konstruktioner lige fra huse til sm...

 

Bygningsbeslag – smarte beslag til byggeri 

Bygningsbeslag er mildest talt grundstenen i alt byggeri – måske lige næstefter tømmer. Bygningsbeslag er nemlig limen, der holder det hele sammen og gør det muligt at skabe skønne konstruktioner lige fra huse til små træterrasser. Der findes dog mange forskellige bygningsbeslag, og nedenfor kan du blive klogere på to af de allermest brugte.  

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af beslag til byggeri. Men det er ikke hvilke som helst beslag. 

Vinkelbeslag  

Vinkelbeslaget er nok det mest brugte bygningsbeslag til dato – og med rigtig god grund. Det findes i et væld af størrelser og varianter og bidrager til stærke samlinger med vinkler, hvis de altså monteres rigtigt. De vidunderlige vinkelbeslag bruges til tømmerkonstruktioner og forankring. Ved tømmerkonstruktioner er vinkelbeslag ideelle til samling af elementer som eksempelvis skelettet til en terrasse eller et skur. Vinkelbeslag benyttes også til forankring af denne type konstruktioner, når de skal fastgøres til et fundament. De bruges dog også i sine mange varianter til at samle eksempelvis møbler eller fastgøre køkkenborde. Ja, mulighederne med vinkelbeslag er egentlig uendelige.  

Bjælkesko 

Bjælkesko er et andet bygningsbeslag, som nærmest er uundværligt - særligt blandt fagmænd. De er nemlig endnu bedre end vinkelbeslag, da de giver endnu mere stabilitet til vandrette bjælker. Der findes ovenikøbet flere forskellige typer bjælkesko til blandt andet skjult eller synlig montering. 

Når du benytter bjælkesko, er det utroligt vigtigt, at du sikrer dig, at de passer helt præcist til dit tømmer. De skal nemlig sidde stramt om tømmeret, og det må ikke kunne rokke sig ud af flækken. Hvis det kan det, kan skruer og søm arbejde sig løs og gøre konstruktionen ustabil. De mest almindelige typer bjælkesko er dem med udvendige eller indvendige flige, som skrues i en træet, den vandrette bjælke skal monteres på. Bjælkesko anvendes blandt andet til montering og samling af bjælker ved konstruktion af eksempelvis terrasser, carporte og skure.  

Køb bygningsbeslag hos GreenDozer

Når du køber bygningsbeslag hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvad i alverden betyder det, tænker du nok? Hos GreenDozer.com forhandler vi overskudsvarer, som alle er nye, fejlfrie, overskudsvarer fra grossister og producenter – og netop det, at der er tale om overskudsvarer, gør, at din handel bliver bæredygtig. Det er nemlig sådan, at overskudsvarer ellers ville ende som skrot på de danske byggepladser, simpelthen fordi grossisterne af den ene eller anden grund ikke kan få afsat varerne til deres faste kunder.  

Når du handler hos GreenDozer.com, er du med til at bekæmpe skrot i byggeindustrien. Vil du holdes opdateret på nye varer og gode tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Du kan også blive klogere på, hvorfor bekæmpelse af skrot er vigtigt her.