Skip to content

Brugte indvendige døre  

Brugte indvendige døre - GreenDozerBrugte indvendige døre - GreenDozer

 

Brugt og bæredygtig går hånd i hånd, når det kommer til indvendige døre og byggematerialer. Du kan finde et stort udvalg af brugte indvendige døre på GreenDozer. 


Indvendige døre dækker dog over mange forskellige typer af døre. Det kan fx være:  

Du kan trykke på ovenstående links for at komme de den rette kategori.

Kan du ikke finde den rette dør? Så opret en bruger på GreenDozer og vælg en favoritkategori. Så får du automatisk en mail, når der kommer flere nye indvendige døre ind i den kategori.  

Læs mere om vores brugte døre her.

Hvorfor skal man købe brugte indvendige døre?

Der er to store fordele ved at købe bruge døre: 

  1. Spar op til 80% på din dør ift. en ny. 
  2. Begræns din miljømæssige fodaftryk.  

Vi ser typisk en besparelse på mindst 50%, når du køber en brugt fyldningsdør fremfor en ny. Det sker dog også, at man kan spare mere helt op til 80%.  

Hvis døren har mindre kosmetiske skader, så kan det hurtigt klares med en omgang maling. De fleste døre i sortimentet kan dog monteres uden yderligere renovering. 

Når du køber brugte byggematerialer så aflaster du også miljøet, da du mindsker antallet af nye døre, som skal produceres og fragtes. Når du køber en brugt dør, som allerede er i Danmark, så mindsker du mængden af fældet træ, transport og produktion.  

Du mindsker dermed dit klimaftryk, når du køber brugt fremfor nyt.  

Find den rette indvendige dør

Brugte indvendige døre - find den rette på GreenDozerBrugte indvendige døre - find den rette på GreenDozer

 

Før du forelsker dig hovedkulds i en dør, så se om den passer til dit behov. Du skal typisk være opmærksom på følgende, når du skal finde en dør: 

  • Skal den være venstre- eller højrehængt? 
  • Hvor høj skal den være? 
  • Hvor bred skal den være? 
  • Hvor dyb skal den være?  
  • Skal du montere ny dør eller ny dør og karm? 

Hvis du tager stilling til ovenstående, så undgår du at bestille den forkerte dør og få dit hjerte knust over den forkerte dør. 

Hvor kan man købe brugte indvendige døre? 

Det afhænger af om du vil købe dem online eller du vil finde dem i dit område.  

Hvis du søger på ‘brugte døre’ på Google, så får du typisk vist en række virksomheder som sælger brugte døre i dit nærområde.  

Bolius har også lavet en fyldestgørende liste, som viser hvor du kan købe brugte byggematerialer rundt i landet. Vær dog opmærksom på at de ikke alle sælger brugte døre. Du kan se listen her.

Hvis du gerne vil købe brugte indvendige døre online, så er du allerede det rette sted. Vi hos GreenDozer får løbende et nyt sortiment af brugte døre ind. Hvis vi ikke har den rette nu, så kan du oprette en bruger og lave en favoritkategori. Så får du besked, når en ny dør kommer på lager.