Skip to content

Stophaner

    Praktiske stophaner i fremragende kvalitet   Det er ikke ligefrem sjovt at afmontere vandhanen i køkkenet uden at have lukket for vandet først. Det kan heldigvis ofte gøres lige under håndvasken, hvor der sidder et par stophaner. Her kan du nemlig lukket for v...

Alle varer i denne kategori (6)

Sorter efter

Pris pr. stk

88,00 DKK 70,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

154,86 DKK 123,89 DKK
Kun  15,49 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

50,00 DKK 40,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

84,00 DKK 67,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

74,00 DKK 59,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

75,00 DKK 60,00 DKK

Lev. omk. tillægges

 

 

Praktiske stophaner i fremragende kvalitet

 

Det er ikke ligefrem sjovt at afmontere vandhanen i køkkenet uden at have lukket for vandet først. Det kan heldigvis ofte gøres lige under håndvasken, hvor der sidder et par stophaner. Her kan du nemlig lukket for vandet lokalt, så din bedre halvdel stadig kan smutte i bad, mens du fikser køkkenvandhanen. Stophaner er ualmindeligt praktiske haner, der altid er monteret på vandinstallationer, om det er i offentlige bygninger eller i hjemmet. 

 

Hos GreenDozer.com finder du alt fra stophaner over kuglehaner til aftapningshaner. Alt sammen i fremragende kvalitet til skarpe priser. Det er nemlig ikke hvilke som helst stophaner, du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af nye, overskydende varer fra anerkendte danske grossister. Du bør derfor være særligt opmærksom på, at udvalget kan variere. 

 

Hvad er en stophane?

 

Stophaner kan beskrives som en form for ventiler, der kan stoppe vandet før eksempelvis et toilet. Det er her, du kan lukke for vandet, hvis du eksempelvis skal udskifte pakninger i cisternen. Stophaner er også monteret andre steder i huset. Typisk under håndvaske før et blandingsbatteri og ved tilslutningen til vandets hovedsystem; denne kaldes en hovedstophane. Under håndvasken sidder der typisk en stophane på både det kolde og det varme vand.  

 

Må du selv montere en stophane?

 

Svaret er nej. Du må ikke selv montere eller skifte en stophane. Det skyldes, at den er en del af den faste vandinstallation og rørføring – og det kræver ifølge Sikkerhedsstyrelsen, at arbejdet udføres af en autoriseret VVS-installatør.  

 

Giv din stophane motion  

 

Det er ikke særlig ofte, at vandhanen eller toilettet skal udskiftes. Det betyder selvfølgelig, at du meget, meget sjældent har fat i stophanerne. Det kan dog vise sig, at blive lidt af en udfordring, når du for eksempel lige pludselig skal udskifte din vandhane. Stophanen kan nemlig sidde rigtig godt fast efter at have stået åben i mange år. Den kræver derfor ligesom os mennesker lidt motion for at holde sig frisk. Det anbefales, at motionere din stophane mindst en gang om året for at undgå, at den sætter sig fast. Det gøres ganske enkelt ved at åbne og lukke for hanen et par gange. 

 

Køb stophaner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

 

Stophaner hos GreenDozer.com kommer i bedste kvalitet. Når du handler hos os, kan du nemlig få nye, overskydende varer fra danske grossister og byggemarkeder til knivskarpe priser. Det betyder, at du nu også som privatperson kan få fingrene i professionelle produkter til billige penge, og samtidig bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det er nemlig sådan, at overskydende varer som eksempelvis stophaner ofte ender deres dage som skrot på lossepladserne. På trods af, at de absolut intet fejler. Hjælp os med at bekæmpe skrot i byggeindustrien ved at købe nye, overskydende varer. Du kan blive klogere på, hvorfor bekæmpelse af skrot er vigtigt her.