Skip to content

Reduktionsventiler

  Reduktionsventiler til trykændringer En reduktionsventil mindsker trykket i rør og ledninger. Reduktionsventiler anvendes eksempelvis i dampanlæg og ved dampledninger og skaber et mindre damptryk i ledningen eller røret. Der findes dog ikke kun en type reduktionsven...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Reduktionsventiler til trykændringer

En reduktionsventil mindsker trykket i rør og ledninger. Reduktionsventiler anvendes eksempelvis i dampanlæg og ved dampledninger og skaber et mindre damptryk i ledningen eller røret. Der findes dog ikke kun en type reduktionsventil – tværtimod. Der findes ventiler til alle mulige tænkelig formål. Du kan eksempelvis få, det der kaldes for shutventiler, som bruges i centralvarmeanlæg og sørger for at blande det opvarmede vand med returvandet for effektiv varmeudnyttelse. Derudover er der også sædeventiler, som benyttes i ældre vandhaner. Det kan være lidt af en jungle at finde rundt i, og du bør derfor altid rådføre dig med en fagmand, hvis der er nogen tvivl om, hvad du skal have fat i. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af VVS-artikler lige fra de super smarte reduktionsventiler til de små hverdagshelte, kontraventilerne, til alt fra aftapningshaner til rørføring. Det er dog ikke hvilke som helst VVS-artikler. Hele sortimentet består nemlig af nye, overskydende varer fra byggemarkeder og anerkendte, danske grossister. Du bør derfor være særligt opmærksom på, at udvalget kan variere.  

Reduktionsventiler i hjemmet 

Reduktionsventiler benyttes dog ikke kun i industriøjemed, men kan faktisk også benyttes i hjemmet. En reduktionsventil kan eksempelvis tilkobles vandtilførslen i hjemmet og hjælpe dig med at reducere vandtrykket. Det fungerer ved, at reduktionsventilen nedsætter mængden af vand, der strømmer igennem rørene. Når der er meget tryk på vandet, suser det igennem rørene med høj fart. Farten på vandet reduceres, når det passerer reduktionsventilen.  

Det består en reduktionsventil af

Reduktionsventiler er en lidt kompleks anordning, som består af en ventil med en kegle og keglestang samt en aflastningsbælg og en overdel, hvor der sidder en fjeder, der kan indstilles.  

Køb reduktionsventiler hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber reduktionsventiler hos GreenDozer.com, gør du faktisk en god gerning samtidig med, at du gør en rigtig god handel. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, da vores reduktionsventiler alle er nye, overskydende varer, der ellers ville være endt som skrot. Men hvorfor i alverden ender nye varer som skrot, tænker du nok? Det skyldes, at grossisterne og byggemarkederne ikke kan få varerne afsat til deres faste kunder – og til sidst ser de ikke andre muligheder end at skrotte dem. Det kan blandt andet skyldes kapacitetsmangel på lagrene.  

Hos GreenDozer.com bekæmper vi nyt skrot fra byggeindustrien, og giver varerne endnu en chance for at leve op til deres fulde potentiale – for hvorfor smide noget ud, der intet fejler? Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot her.