Skip to content

Kuglehaner

      Geniale kuglehaner         Kuglehaner (også kaldet kugleventiler) er helt igennem geniale, og er en af de mest anvendte ventiler. De hører til blandt det, der kaldes afspærringshaner og kan monteres på rør og spærrer for alt fra vand til andre v...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (20)

Sorter efter

Pris pr. stk

480,00 DKK 384,00 DKK
Kun  48,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

590,00 DKK 472,00 DKK
Kun  59,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

343,00 DKK 274,40 DKK
Kun  34,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

187,00 DKK 149,60 DKK
Kun  18,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

210,00 DKK 168,00 DKK
Kun  21,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

293,00 DKK 234,40 DKK
Kun  29,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

456,00 DKK 364,80 DKK
Kun  45,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

237,00 DKK 189,60 DKK
Kun  23,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

52,00 DKK 41,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

58,00 DKK 46,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

80,00 DKK 64,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

79,00 DKK 63,20 DKK

Lev. omk. tillægges

 

 

 

Geniale kuglehaner  

 

 

 

Kuglehaner (også kaldet kugleventiler) er helt igennem geniale, og er en af de mest anvendte ventiler. De hører til blandt det, der kaldes afspærringshaner og kan monteres på rør og spærrer for alt fra vand til andre væsker. Kuglehaner går også under navnet kugleventiler og laves i utroligt kraftige materialer, der egner sig til forskellige formål. Den bruges derfor både i private hjem men også i industriøjemed. Kuglehanen slutter faktisk så tæt, når der lukkes for den, at den kan spærre for gasarter. Ofte bliver den dog brugt på rørføring til flydende medier som eksempelvis vand og andre væsker.  

 

 

 

Hos GreenDozer.com forhandler vi kuglehaner i fremragende kvalitet. Derudover finder du også praktiske stophanerkontraventiler og aftapshaner. Det er dog ikke hvilke som helst haner og ventiler, du finder hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Du bør derfor være opmærksom på, at sortimentet kan variere.  

 

 

 

Sådan virker en kuglehane 

 

 

 

En kuglehane virker ved, at der inde i hanen sidder en kugle. Den er gennemboret og forbundet til hanen eller en møtrik, der gør det muligt at dreje kuglen. Det er kuglen, der åbner og lukker, når hanen drejes. Når kuglehanen er åben, løber der vand igennem kuglens gennemboring. Ved lukning drejes kuglens hul væk fra rørets åbning, og der lukkes langsomt af for vandet. Det helt særlige ved kuglehanen er, at den kan åbnes og lukkes under vakuum og under tryk.  

 

 

 

Det skal du være opmærksom på ved køb af kuglehane 

 

 

 

Når du skal ud at investere i en eller flere kuglehaner, skal du være særligt opmærksom på målene/diameteren på hanens ender. Det er nemlig sådan, at kuglehanens ender faktisk ikke nødvendigvis har samme størrelse. Det er utroligt smart, hvis den skal monteres mellem forskellige størrelser og typer af rør. 

 

 

 

Du bør desuden være opmærksom på, at kuglehaner er følsomme overfor frost. Det skyldes, at der altid er en lille smule vand i kuglens gennemboring. Når temperaturen når under frysepunktet, fryser vandet i kuglen til is. Vand udvider sig, når det fryser, og det er der simpelthen ikke plads til i kuglehanen og derfor sprænger kuglen, hvilket ødelægger hanen.  

 

 

 

Køb kuglehaner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

 

 

Når du køber kuglehaner hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan det tænker du nok? Vi forhandler udelukkende nye, overskydende varer fra danske grossister. Overskydende varer er varer som grossisterne af den ene eller anden grund ikke kan få solgt til deres faste erhvervskunder. De ser sig derfor ofte nødsaget til at skille sig af med dem, og det betyder ofte, at nye, fejlfrie varer faktisk ender op som skrot på lossepladserne. Ved køb af nye, overskydende kuglehaner redder du dem fra at blive skrottet og giver dem nyt liv hjemme hos dig. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her