Skip to content

Aftapningshaner

    Smarte aftapningshaner til ethvert formål   Aftapningshaner er utroligt alsidige og ualmindeligt smarte. De kan bruges som en simpel og lidt primitiv vandhane i bryggerset eller vaskerummet, som udendørs vandhane, til når haven skal vandes eller bilen skal skru...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. stk

205,00 DKK 164,00 DKK
Kun  20,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

113,00 DKK 90,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

283,00 DKK 226,40 DKK
Kun  28,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

251,00 DKK 200,80 DKK
Kun  25,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

 

Smarte aftapningshaner til ethvert formål

 

Aftapningshaner er utroligt alsidige og ualmindeligt smarte. De kan bruges som en simpel og lidt primitiv vandhane i bryggerset eller vaskerummet, som udendørs vandhane, til når haven skal vandes eller bilen skal skrubbes, samt til montering og installation af opvaskemaskine eller vaskemaskine i køkkenet eller bryggerset. Aftapningshaner giver uanede muligheder for vandtilførsel til det lille hjem. 

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af aftapningshaner. Men det er ikke hvilke som helst haner. Hele vores sortiment består nemlig af nye, overskydende produkter fra danske grossister og byggemarkeder. Ja, du finder faktisk en verden af overskydende varer her hos os. Vi forhandler alt fra snavssamlere over kuglehaner til stophaner – alt hvad du lige står og mangler inden for ventiler og haner eller bare VVS-artikler generelt. 

 

Hvad er en aftapningshane?

 

En aftapningshane monteres på rørene til dine VVS-installationer og styrer tilførslen af vand til disse. Der kan eksempelvis monteres en aftapningshane på rørføringen under håndvasken, så du kan tilslutte en opvaskemaskine. Du skal dog være opmærksom på, om aftapningshanen er udstyret med en kontraventil sådan, at det beskidte vand fra opvaskemaskinen ikke løber retur og ind i rørføringen til dit drikkevand. Størstedelen af aftapningshanerne er allerede udstyret med en. Men i nogle tilfælde skal den tilkøbes, og du skal selv montere kontraventilen på aftapningshanen.  

 

Udover at bruges til at styre tilførslen af vand ved VVS-installationer, kan du også tappe vand direkte fra en aftapningshane. Det er eksempelvis også denne type hane, der monteres udenfor, og som du kan sætte din haveslange til. Husk dog at lukke for vandet til den udendørs hane for at undgå frostskader i rørene om vinteren  

 

Montering af aftapningshane 

 

Du kan selvfølgelig først montere en aftapningshane, hvis der er lavet rørføring til aftapningsstedet. Det skal som oftest laves af en fagmand, men noget må du også selv lave. Orienter dig på Sikkerhedsstyrelsen hjemmeside inden, du går i gang. Når rørføringen er på plads, er det ganske simpelt at montere aftapningshanen.  

 

  1. Hanen skal pakkes med pakgarn og paksalve for at sikre en tæt tilslutning.
  2. Hanen skrues på rørets gevind og efterspændes. Studsen på hanen skal vende nedad. Hvis den ikke gør det, og du drejer hanen retur, kan du risikere at tilslutningen ikke bliver tæt. Start derfor gerne forfra med nyt pakgarn og paksalve. Risikoen for en utæt tilslutning, hvis der drejes retur, er størst ved anvendelse af paktape.
  3. Aftapningshanen er nu monteret, og du kan nu tilslutte slangen til opvaskemaskinen eller din haveslange, hvis hanen er monteret udenfor.  

 

 

Køb aftapningshaner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

 

Ved køb af aftapningshaner hos GreenDozer.com, kan du gøre en super god handel med rigtig god samvittighed. Du bidrager nemlig til et bæredygtigt Danmark, ved at købe spritnye aftapningshaner, der er afskrevet af de danske grossister og derfor ville gå en fatal skæbne i møde på lossepladsen. De ender nemlig som skrot, når grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder. Hos GreenDozer.com bekæmper vi sammen med dig skrot fra byggeindustrien. Vil du vide mere om, hvorfor det er vigtigt, og hvordan bekæmpelse af skrot bidrager til et mere bæredygtigt Danmark. Kan du læse mere her.