Skip to content

Varmtvandsbeholdere og vandvarmere

    Varmtvandsbeholder fjernvarme    Der er ingen tvivl om, at der nok skal blive kaos i det lille hjem, hvis der lige pludselig ikke er noget varmt vand. For hvordan skal du komme i bad og få vasket hår. Det er bestemt ingen fornøjelse at stå under en iskold bru...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (22)

Sorter efter

Pris pr. stk

216,00 DKK 172,80 DKK
Kun  21,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.930,31 DKK 3.944,25 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

5.015,04 DKK 4.012,03 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

6.421,28 DKK 5.137,02 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Overskudsvare

BUFFERTANK 50 LITER

Pris pr. stk

4.320,38 DKK 3.456,30 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

BUFFERTANK 50 LITER HW4
B A G

Pris pr. stk

2.541,40 DKK 2.033,12 DKK
Kun  635,35 / måned med

Lev. omk. tillægges

Overskudsvare

BUFFERTANK 80 LITER

Pris pr. stk

4.879,50 DKK 3.903,60 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

BUFFERTANK 80 LITER HW4
B A G

Pris pr. stk

1.905,08 DKK 1.524,06 DKK
Kun  190,51 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.303,00 DKK 1.042,40 DKK
Kun  130,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

5.349,00 DKK 4.279,20 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. sæt

370,00 DKK 296,00 DKK
Kun  37,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.372,00 DKK 1.097,60 DKK
Kun  137,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

 

Varmtvandsbeholder fjernvarme 

 

Der er ingen tvivl om, at der nok skal blive kaos i det lille hjem, hvis der lige pludselig ikke er noget varmt vand. For hvordan skal du komme i bad og få vasket hår. Det er bestemt ingen fornøjelse at stå under en iskold bruser. Varmt vand er blevet en selvfølge, men når det først er væk, er der ingen tvivl om, at det er ren luksus, at få lov at tage et dejligt, varmt bad. Med en varmtvandsbeholder kan du få varmt vand i dit sommerhus eller din helårsbolig.  

 

Hos GreenDozer.com finder du varmtvandsbeholdere fra anerkendte, danske grossister. Det er dog ikke hvilke som helst varmtvandsbeholdere, du finder her hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt nye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage som skrot. Men hvad er en varmtvandsbeholder egentlig, og hvordan fungerer den?  

 

Hvad er en varmtvandsbeholder? 

 

En varmtvandsbeholder er ganske enkelt en stor beholder som indeholder vand. Vandet i den varmes op – og du har nu varmt vand til din bruser og dine vandhaner. Du kan selv regulerer vandets temperatur, men det anbefales, at du ikke skruer temperaturen højere op end 55 grader. Det skyldes, at der sker en stigning af mængden af kalk i vandet, når det opvarmes. Mængden af kalk stiger betydeligt over 60 grader. Sætter du vandtemperaturen til 60 grader eller derover, risikerer du, at din varmtvandsbeholder hurtigt tilkalker. Det er derfor altid en god idé at afkalke varmtvandsbeholderen i ny og næ. Derudover bør du være opmærksom på, at bakterier kan danne sig i bunden af varmtvandsbeholderne, da vandet her er lidt køligere. For at undgå bakterierne kan du hæve temperaturen i beholderen i et begrænset tidsrum en gang om måneden for at dræbe dem.  

 

Hvordan virker en varmtvandsbeholder til fjernvarme? 

 

En varmtvandsbeholder til fjernvarme sørger for at opvarme dit vand ved hjælp af fjernvarme. Varmvandbeholderen er således placeret foran en varmeveksler ved boligens varmeanlæg, hvis der er tale om indirekte fjernvarme. Ved direkte fjernvarme placeres varmtvandsbeholderen ikke sammen med en varmeveksler. Vandet fra fjernvarmen løber ind i en spiral i vandbeholderen og opvarmer således vandet i beholderen. Selve varmtvandsbeholderen har ikke et varmelegeme i sig selv, og derfor er den afhængig af fjernvarmen eller andre varmekilder som eksempelvis gas, solvarme eller olieopvarmning.  

 

Derfor har du ikke varmt vand

 

Oplever du lige pludselig, at du har mindre og mindre varmt vand, kan det skyldes at varmespiralen i varmtvandsbeholderen er kalket til. Over tid dannes der kalkaflejringer, og kalken kan derfor sættes sig som et lag rundt om spiralen. Det bliver sværere for spiralen at opvarme vandet i beholderen og opretholde den rette vandtemperatur. 

 

Køb varmtvandsbeholder til fjernvarme hos GreenDozer.com 

 

Når du køber varmtvandsbeholdere og varmtvandsbeholdere til fjernvarme hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark og gør samtidig en god handel. Det skyldes, at du kan spare helt op til 90 %, da alle varer er splinternye, overskydende varer, der ellers ville være blevet smidt ud, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem. Vil du holdes opdateret på nye varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her, eller tage et kig på hele vores sortiment af varmesystemer her.