Skip to content

Skorstene og røgrør

Røgrør og skorsten  Der er næsten ikke noget bedre end at sidde foran en dejlig varm brændeovn og lade sig forføre af det rødgyldne flammehav, der lystig danser bag glasset. Men for at du kan nyde synet af det lille ildhav, kræver det selvfølgelig, at du aller...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Røgrør og skorsten 

Der er næsten ikke noget bedre end at sidde foran en dejlig varm brændeovn og lade sig forføre af det rødgyldne flammehav, der lystig danser bag glasset. Men for at du kan nyde synet af det lille ildhav, kræver det selvfølgelig, at du allerede har eller anskaffer dig en pejs eller brændeovn. Men som du sikkert allerede ved, kræver det lidt mere end det. Du skal nemlig også have en god, sikker skorsten og et røgrør 

Trækket i skorstenen er alfa omega for afbrændingen og indeklimaet i dit hus. Har du eksempelvis dårligt træk, kan du risikere, at stå med os og askepartikler i hele hytten. Er det tilfældet kan det måske betale sig at få udskiftet dit røgrør. Hos GreenDozer.com finder du blandt andet røgrør og rensebørster til skorsten, så du kan bibeholde et sundt indeklima. Det er dog ikke hvilke som helst røgrør, du finder hos os. Hele vores sortiment består nemlig af helt, nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister, og udvalget kan derfor variere.  

Montering af røgrør 

Når du skal have installeret ny brændeovn eller udskiftet dit røgrør, er det vigtigt, at røgrøret passer til din varmekilde. Et røgrør, der ikke passer til varmekilden, kan skabe forkert træk i skorstenen og være til fare for sikkerheden ved blandt andet at skabe en uren forbrænding. Vælger du derfor selv at installere dit røgrør, er det super vigtigt, at du er opmærksom på dimensionerne. Hele installationen skal desuden tjekkes af en skorstensfejer inden, du må tage det i brug – netop for at sikre, at alting er udført korrekt. Vil du forbedre indeklimaet, kan du desuden installere en røgsuger, der hjælper med at optimere trækket i skorstenen.  

Skorstensfejeren skal tjekke dit røgrør 

Har du monteret og installeret brændeovn og røgrør, skal du kontakte kommunen og informere dem om det. Det er nemlig kommunen, der står for at sende en skorstensfejer ud for at tjekke din installation. Han skal godkende både brændeovnen og røgrøret samt tjekke om sikkerhedsafstanden til brændbare materialer er overholdt, om renselemmen er placeret korrekt, og om der er tale om de rigtige forhold i forhold til dimensionering af røgrør og varmekilde. Ja, faktisk skal skorstensfejeren ikke kun tjekke alt dette, når du får installeret ny varmekilde og skorsten, men også når dit gamle røgrør udskiftes med et nyt.  

Køb røgrør og rensebørste til skorsten hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du handler hos GreenDozer.com, hjælper du med at bekæmpe skrot og gør samtidig en rigtig god handel. Alle vores nye overskydende varer ville nemlig have endt deres dage i skraldespanden, hvis det ikke var for dig, som redder dem. Det skyldes, at grossisterne ser sig nødsaget til at skrotte de varer, som de ikke kan komme af med, fordi de simpelthen ikke kan få dem solgt til deres erhvervskunder. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere her.