Skip to content

Radiatorer

  Radiatorer der holder dig varm  Det er da skønt, når det bliver koldt og vinteren står for døren, at du kan skrue op for din radiator, så du kan holde dig varm. Radiatoren er uundværlig i vinterhalvåret, og rigtig mange af de danske boliger anvendre radiatorer, ...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter
Genbrugsvare

RIO radiator 1700 x 555 x 100 mm

12 stk på lager

Pris pr. stk

500,00 kr 400,00 kr
Kun 50,00 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

397,56 kr 318,05 kr
Kun 39,76 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.397,00 kr 1.117,60 kr
Kun 139,70 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.466,94 kr 3.573,55 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.439,14 kr 1.951,31 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

 

Radiatorer der holder dig varm 

Det er da skønt, når det bliver koldt og vinteren står for døren, at du kan skrue op for din radiator, så du kan holde dig varm. Radiatoren er uundværlig i vinterhalvåret, og rigtig mange af de danske boliger anvendre radiatorer, der har fjernvarme installeret. Kort fortalt så findes der 2 typer radiatorer, de vandbårne radiatorer og el-radiatoren. Som navnene antyder, ja så afgiver el-radiatoren varme vha. varmelegemer, hvorimod den vandbårne radiator indeholder varmt vand, der afgiver varme.

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af radiatorer, og står du også og mangler termostater, ja så forhandler vi også disse. Det er dog ikke hvilke som helst radiatorer, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Den vandbårne radiator

Den vandbårne radiator fås bl.a. med en flad glat overflade, flad profileret overflade dvs. med ribber eller den fås med lameller. Overfladen vælges ofte ud fra resten af boligens stil og design, hvor man ofte ser de lidt ældre boliger anvender radiatorer med ribber. Derudover findes den vandbårne radiator i mange former og størrelser. De findes både høje og smalle, så den kan placeres ved siden af en dør, og lave, lange radiatorer, der kan stå foran et stort glasparti i stuen. Denne type kan også være en lavkonvektor. Den oftest brugte farve for en radiator er hvid. Men du kan bestille dem i den farve, du ønsker. En radiator kan efterfølgende males, hvis du ønsker en ny farve, og dette gøres ret nemt med radiator spraymaling.

Designradiatoren

Måske har du hørt om en radiator kaldet en designradiator? En designradiator er rigtig brugbar, hvis du f.eks. påtænker at etablere en altan i din lejlighed, hvor der før var et vindue med radiator under. For designradiatoren monteres nemlig lodret i forhold til en almindelig radiator, der monters vandret, og den fylder derfor kun mellem 40 og 50 cm i bredden, da man udnytter højden til at afgive varme i stedet for bredden.

El-radiatoren

Det smarte med en el-radiator er at den er flytbar, da den anvender el, men ulempen er at en el-radiator er dyr i drift. Hvorimod den vandbårne radiator skal tilsluttes rør og skal forbindes til husets fyr eller fjernvarmeunitfjernvarme, men denne er så billigere og mere miljøevenlig. 

Køb radiatorer hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du handler radiatorer hos GreenDozer.com, er du med til at bekæmpe skrot og bidrage til et mere bæredygtigt Danmark. Det skyldes, at alle vores nye, overskydende varer ellers ville have endt deres dage på lossepladsen, da grossisterne ikke kan få dem solgt til andre virksomheder. Heldigvis kan du nu også som privatperson få fingrene i disse varer og gøre en god handel. Du kan læse mere om bekæmpelse af skrot her, samt se hele vores udvalg af varmesystemer lige her 

Læs mere om vores brugte radiatorer her.