Skip to content

Cirkulationspumper

Cirkulationspumper Du tænker måske ikke så meget over det i hverdagen, men cirkulationspumper er en meget vigtig del af boligen. Det er nemlig cirkulationspumpen, som pumper det varme vand ud af bruseren, og som giver dig varmt vand i vandhanen. Uden cirkulation...

Alle varer i denne kategori (7)

Sorter efter
ALPHA2 25-40 180 1x230V 50Hz 6H
A A G

Pris pr. stk

2.697,00 DKK 2.157,60 DKK
Kun  674,25 / måned med

Lev. omk. tillægges

ALPHA2 25-60 180 1X230V 50HZ 6H
A A G

Pris pr. stk

3.104,00 DKK 2.483,20 DKK
Kun  776,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

ALPHA2 25-60 130 1x230V 50Hz 6H
A A G

Pris pr. stk

3.104,00 DKK 2.483,20 DKK
Kun  776,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

MAGNA3 32-80 F 220
A A G

Pris pr. stk

8.584,80 DKK 6.867,84 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.879,00 DKK 1.503,20 DKK
Kun  187,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

MAGNA3 25-40 180
A A G

Pris pr. stk

5.232,00 DKK 4.185,60 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

MAGNA3 25-60 180
A A G

Pris pr. stk

6.377,00 DKK 5.101,60 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Cirkulationspumper 

Du tænker måske ikke så meget over det i hverdagen, men cirkulationspumper er en meget vigtig del af boligen. Det er nemlig cirkulationspumpen, som pumper det varme vand ud af bruseren, og som giver dig varmt vand i vandhanen. Uden cirkulationspumpen, ikke noget varmt vand. Alle hjem har derfor en eller flere cirkulationspumper, og det er selvfølgelig vigtigt, at de fungerer optimalt.  

Skal du have skiftet din cirkulationspumpe? 

Hvis du skal have skiftet din cirkulationspumpe, så er du kommet det rette sted. Hos GreenDozer.com finder du et bredt udvalg af cirkulationspumper af høj kvalitet til markedets bedste priser. Du kan få cirkulationspumper i mange forskellige størrelser, som har forskellige funktioner. Siden cirkulationspumper er en helt essentiel del af alle hjem, også dit, så har vi selvfølgelig alt, hvad du skal bruge for, at vandforsyningen fungerer, som den skal uden, at du betaler mere end nødvendigt.  

Grunden til, at der findes forskellige størrelser på cirkulationspumperne, er selvfølgelig fordi det kan variere, hvor stort tryk og flow, som kræves, for at løse en opgave. Cirkulationspumper bruges til at cirkulere varmt vand rundt til husets radiatorer eller til at give varme til gulvet. Det er også cirkulationspumpen, som giver dig varmt vand i bruseren eller i vandhanen. Den sørger også for, at du har vand til at skylle ud i toilettet. Cirkulationspumpen er altså en vigtig del af boligen, som man ikke rigtig lægger mærke til i hverdagen, men som man i den grad lægger mærke til, hvis den ikke fungerer, som den skal.  

Hvornår skal du skifte til ny cirkulationspumpe 

Du skal selvfølgelig skifte din cirkulationspumpe, hvis ikke den fungerer optimalt, eller hvis den bliver ødelagt på nogen måde. Men det kan også være en god ide at undersøge, om du har en ældre model af cirkulationspumpen i dit hjem, da du kan spare penge på at skifte den gamle model ud med en nyere og mere energibesparende model.  

En gammel cirkulationspumpe vil typisk bruge meget mere energi på at få arbejdet klaret, og for de fleste, så kan det derfor betale sig at investere i en ny cirkulationspumpe af endnu højere kvalitet, som gør jobbet lidt bedre på en lidt mere energivenlig måde. Hos GreenDozer.com, så finder du kun cirkulationspumper af høj kvalitet, som kan gøre din bolig mere energivenlig, og dermed også spare dig for en god sjat penge.  

Spar penge med en ny cirkulationspumpe 

En af grundene til at investere i en ny cirkulationspumpe er, at den opererer mere energibesparende, og dermed også er billigere i drift. Hvis du ønsker at opgradere din bolig med en ny, moderne cirkulationspumpe, så kan vi hjælpe dig med dette. De gamle cirkulationspumper kører typisk hele døgnet, hele året igennem. Men det er slet ikke nødvendig i et moderne hjem. De mere moderne modeller er lavet sådan, at de er mere intelligente, og kan registrere boligens temperatur, og justere sig efter dette.  

Du får dermed en cirkulationspumpe, som justerer sig efter årstiderne, samt at de kan mærke, når der bliver skruet op eller ned for radiatorer og gulvvarme. Det betyder selvfølgelig, at pumpen sparer energi, og kun arbejder, når det rent faktisk er nødvendigt. Du sparer penge på elforbruget, og får dermed også en mere energivenlig bolig. Det er derfor en god ide, at du holder øje med din cirkulationspumpe, og skifter den, hvis den har brug for at gå på pension. 

Hos os kan du være sikker på, at du gør en god handel, og at du får en energibesparende cirkulationspumpe med hjem, som kan spare dig for unødvendig høje elregninger.