Skip to content

Varmevekslere

Varmeveksler fjernvarme  Varmt vand er lidt af en luksus, når man tænker nærmere over det. Det er helt vidunderligt at kunne få lov at stille sig under en varm bruser efter en våd cykeltur hjem fra arbejde. En varmeveksler er din genvej til varme bade. Den sørger nem...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Varmeveksler fjernvarme 

Varmt vand er lidt af en luksus, når man tænker nærmere over det. Det er helt vidunderligt at kunne få lov at stille sig under en varm bruser efter en våd cykeltur hjem fra arbejde. En varmeveksler er din genvej til varme bade. Den sørger nemlig for, at du har varmt vand på ingen tid, når du tænder for bruseren eller vandhanen. 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af varmevekslere. Det er dog ikke hvilke som helst varmevekslere, du finder hos os. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og producenter. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Hvad er en varmeveksler?  

En varmeveksler er en særlig enhed, der kan kobles på fjernvarmen. Den er designet til at give dig varmt vand lige så snart, du tænder for det varme vand i vandhanen. Det sker ved at en plade i varmeveksleren bliver varmet op af fjernvarmen. Når den er varmet op, hvilket ikke tager lang tid, afgiver den varme til dit brugsvand. Det vil sige, at en varmeveksler sørger for at forsyne dig med varmt vand, når du skal i bad eller vaske op. 

Derfor er en varmeveksler til fjernvarme smart

En varmeveksler til fjernvarme er utroligt smart, fordi den ikke fylder sønderligt meget i varmeskabet, og så kan den give dig uanede mængder af varmt vand – noget som du ikke kan få, hvis du benytter en varmtvandsbeholder. En varmtvandsbeholder kan nemlig kun rumme en vis mængde varmt vand. Skal hele familien i bad – og skal der også lige vaskes op, kan du risikere at løbe tør for varmt vand. Der går desuden noget tid inden, at du har varmt vand igen. Med en varmeveksler til fjernvarme er du ude over det problem. Du kan desuden spare en del på elregningen ved at udskifte din varmtvandsbeholder med en varmeveksler. Den bruger nemlig kun energi i det øjeblik, du bruger varmt vand, hvorimod en varmtvandsbeholder bruger energi hele tiden for at holde vandet varmt. Du kan se hele vores udvalg af varmesystemer her. 

Køb varmevekslere til fjernvarme hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du køber en varmeveksler til fjernvarme hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ved at redde varen fra skrot. Det betyder helt præcist, at alle vores varer er nye, overskydende varer som de danske grossister ikke kan få solgt og derfor ser sig nødsaget til at skille sig af med. Det betyder, at de ofte bliver skrottet, selvom de absolut intet fejler. Det er en stor fejl. Derfor kan du hos GreenDozer.com købe disse varer til rigtig gode priser. Ja – du kan faktisk spare helt op til 90 %. Vil du vide mere om, hvordan vi bekæmper skrot, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her, hvis du vil holdes opdateret på nye varer.