Skip to content

Rørbærer, rosetter og bøsninger

Rørbærer, rosetter og bøsninger    Måske er det en helt ny verden for dig? Eller måske har du allerede totalt styr på, hvad de forskellige ting til vvs-arbejdet er? Hvis ikke, kan du læse med nedenfor, og få en kort forklaring på de forskellige dele. Er du i sam...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (19)

Sorter efter

Pris pr. stk

18,75 DKK 15,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

76,74 DKK 61,39 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

51,00 DKK 40,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

591,00 DKK 472,80 DKK
Kun  59,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

620,00 DKK 496,00 DKK
Kun  62,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

179,49 DKK 143,59 DKK
Kun  17,95 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

167,00 DKK 133,60 DKK
Kun  16,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

169,00 DKK 135,20 DKK
Kun  16,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

7,44 DKK 5,95 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4,14 DKK 3,31 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

9,35 DKK 7,48 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

5,26 DKK 4,21 DKK

Lev. omk. tillægges

Rørbærer, rosetter og bøsninger 

 

Måske er det en helt ny verden for dig? Eller måske har du allerede totalt styr på, hvad de forskellige ting til vvs-arbejdet er? Hvis ikke, kan du læse med nedenfor, og få en kort forklaring på de forskellige dele. Er du i samme omgang i tvivl om, hvilket vvs-arbejde du selv må udføre, kan du danne dig et overblik på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside. 

 

Hos GreenDozer.com forhandler vi et stort udvalg af rør og fittings lige fra rosetter til ventiler og loddefittings. Men det er ikke hvilke som helt varer, du finder hos GreenDozer.com. Hele vores sortiment består nemlig af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Vores udvalg kan derfor variere.  

 

Hvad er rosetter?

 

Du er helt sikkert stødt på rosetter før, hvis ikke derhjemme så hos venner og bekendte eller i offentlige rum. På ikke fagsprog er rosetter, de runde “dimser”, du ser ved rørføring. Det kan være den lille runde “plastdims”, som sidder rundt om røret på en radiator, der hvor det går ned i gulvet. Men rosetter er også de runde “dimser”, der skrues på rørene, som stritter ud af væggen ved montering af et nyt blandingsbatteri. Rosetter giver nemlig en pæn afslutning på synlig rørføring.  

 

Der findes selvfølgelig mange forskellige typer rosetter alt efter, hvad de skal bruges til – og de kommer derfor også i flere salgsmaterialer og størrelser. Det mest almindelige materiale er plastik, børstet stål og aluminium. Rosetterne i plastik er ofte hvide og anvendes ved radiatorer, da de smelter fint sammen med de hvide radiatorrør. Det er dog vigtigt at have styr på størrelsen, når du skal have fingrene i nye rosetter. Størrelserne opgives i enten millimeter eller tommer og henviser til størrelsen på rosettens hul og ikke, hvor stor rosetten i sig selv er. Det er hul-størrelsen, der er vigtigst at have styr på, så den passer til dit rør. 

 

Hvad er bøsninger?

 

Bøsninger er karakteriseret ved et være et kort cylinderformet rør, der benyttes til eksempelvis styring eller beskyttelse af en aksel, et stik eller en tap. Bøsninger er en type beslag, der bruges ved samlinger for eksempel ved VVS-arbejde. De anvendes eksempelvis, når der skal føres rør gennem en væg. Her skal bøsningen sidde ved gennemføringen.  

 

Hvad er rørbærer?

 

Rørbærer går også under det måske mere signende navn; rørholdere. Rørbærerne er nemlig en vigtig del af installationen af nye rør. Det er ganske enkelt dem, du skal bruge for at montere og fastgøre rør på væggene. Rørbærer sørger nemlig for, at rørene forbliver stabile og ikke bliver skæve. Rørbærer findes i et stort udvalg af typer, kvaliteter og størrelser alt efter, hvad for nogle rør de skal bruges til. Der er eksempelvis særlige rørbærer til de forskellige slags rør som kobberrør og pex-rør. Derudover fås de i forskellige materialer som rustfrit stål og plastik samt med gummiindlæg, hvis der er nødvendigt.  

 

Køb rørbærer, bøsninger og rosetter hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber alt fra bøsninger over rosetter til rørbærer hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du gør en god gerning. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark ved at købe nye, overskydende varer, der ellers ville have endt deres dage på lossepladsen, fordi grossisterne ikke kan få dem solgt. Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot i byggeindustrien og sørger for, at du kan få kvalitetsvarer til knivskarpe priser. Vil du læse mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere lige her.