Skip to content

Kompressionsfittings

    Smarte kompressionsfittings til metalrør    Det er landet, hvor du enten føler dig som en af de lokale, eller den største turist, der med store, forvirrede øjne afsøger området for restauranter og uforstående studerer menukortene med fremmede retter. Verde...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (30)

Sorter efter

Pris pr. stk

28,00 DKK 22,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

24,00 DKK 19,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

28,00 DKK 22,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

30,00 DKK 24,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

38,00 DKK 30,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

57,00 DKK 45,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

41,00 DKK 32,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1,90 DKK 1,52 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2,76 DKK 2,21 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3,19 DKK 2,55 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

18,24 DKK 14,59 DKK

Lev. omk. tillægges

 

 

Smarte kompressionsfittings til metalrør 

 

Det er landet, hvor du enten føler dig som en af de lokale, eller den største turist, der med store, forvirrede øjne afsøger området for restauranter og uforstående studerer menukortene med fremmede retter. Verdenen af VVS-artikler kan få den mest garvede handyman til at rynke på næsen i forvirring og føle sig som en vaskeægte turist. Der findes nemlig et utal af VVS-artikler særligt inden for rør og fittings, som kræver, at der er styr på detaljerne, og at alt er blevet researchet ned til mindste detalje. Det gælder også, når du skal have fingrene i kompressionsfittings til metalrør. Der findes nemlig utroligt mange forskellige fittings, der ikke egner sig til det samme. Er du ved at kaste dig ud i et projekt, hvor du skal have fat i kompressionsfittings til eksempelvis metalrør, bør du rådføre dig på Sikkerhedsstyrelsen hjemmeside og først og fremmest tjekke op på, om du selv må udføre arbejdet. 

 

Heldigvis må du altid bestille delene til VVS-arbejde, også selvom du skal have en fagmand til at lave det. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af kompressionsfittings til blandet andet metalrør. Men det er ikke hvilke som helst fittings. Hele vores sortiment består nemlig af spritnye, overskydende varer fra danske grossister, som du kan få fingrene i til knivskarpe priser.  

 

Flere forskellige typer af kompressions fittings 

 

Når du kigger, skal du være opmærksom på materialet, og om de er godkendt til netop dét, du skal bruge dem til. Skal kompressionsfittingen anvendes ved rørføring med brugsvand, skal den altså være godkendt til drikkevand. Der findes følgende typer kompressionsfittings: 

 

  • Kompressionsfittings i messing 
  • Kompressionsfittings uden støttebøsning: En støttebøsning bruges blandt andet ved bløde kobberrør. Det er for at sørge for, at det bløde kobberrør ikke klemmes for meget sammen, når kompressionsfittingen skal spændes. Kompressionsfittings uden støttebøsninger egner sig derfor kun til hårde rør.  
  • Kompressionsfittings som er særligt godkendt til vand. Det vil sige til rørføring med brugsvand. 
  • Kompressionsfittings som er godkendt til varme, hvilket vil sige fittings, der er særligt beregnet til rørføring til eksempelvis varmeinstallationer som radiatorer og gulvvarme. 
  • Kompressionsfittings til industribrug 
  • Kompressionsfittings i plast til rørføring i plast
  • VA godkendte kompressionsfittings 

 

 

Det betyder VA-godkendelse 

 

Når kompressionsfittings er VA-godkendt, betyder det, at de lever op til danske normer og krav for afløbs- og vandinstallationer. Derudover er det din garanti for, at de kan monteres ud fra bygningsreglementets forskrifter. Det er en frivillig ordning, som producenterne kan være med i, og dette er grunden til, at du oplever, at ikke alle kompressionsfittings er VA-godkendt. Det betyder dog ikke, at disse produkter ikke lever op til kravene i bygningsreglementet. VA-godkendelsen er blot en ekstra sikkerhed. 

 

Køb kompressionsfittings til metalrør hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber dine kompressionsfittings til metalrør hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel samtidig med, at du faktisk gør en god gerning. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra anerkendte grossister og byggemarkeder – det er varer, som de ikke kan få solgt, og derfor ofte ender med at skrotte. Det er en skam, da de absolut intet fejler, og derfor nemt kan gøre gavn eksempelvis hjemme ved dig. Hos GreenDozer.com bekæmper vi skrot fra byggeindustrien – og det kan du være med til. Vil du læse mere om bekæmpelse af skrot, kan du blive klogere her. Tilmed dig vores nyhedsbreve, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer og gode tilbud.