Skip to content

Svingtude

  Svingtud til vandhanen   En svingtud fås i mange forskellige udformninger, størrelser og designs. Én type svingtud egner sig f.eks. bedst til køkkenet, mens en anden passer bedst til en lille badeværelseshåndvask. De mange muligheder gør det svært at vurdere, ...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Svingtud til vandhanen  

En svingtud fås i mange forskellige udformninger, størrelser og designs. Én type svingtud egner sig f.eks. bedst til køkkenet, mens en anden passer bedst til en lille badeværelseshåndvask. De mange muligheder gør det svært at vurdere, hvilken svingtud man skal vælge.

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af svingtude. Det er dog ikke hvilket som helst svingtude, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Vælg det rette design til din svingtud til vandhanen

Når du skal vælge det rette design til din svingtud, er det en god ide, at tage højde for hvor svingtuden skal anvendes. Står du for eksempel og skal bruge en svingtud i dit køkken, vil det være helt oplagt at vælge en svingtud med udtræk til dit køkkenarmatur, hvis du har en stor køkkenvask, da du vil få stor gavn og glæde af at kunne rengøre din køkkenvask i hjørnerne og ikke mindst kunne rengøre gryder og fade i køkkenvasken uden at sprøjte ud over det hele. Det samme gør sig gældende i dit bryggers, hvor du måske benytter din bryggersvask til at rengøre fodboldstøvler og lignende, hvor en svingtud kan trækkes ud og gøre det nemmere at arbejde. 

Derudover kan man få en svingtud med professionelt udtræk, der kan spule tallerkener, gryder og vask ren. Denne type svingtud er primært brugt i større køkkener.

Søger du en svingtud til badeværelset, ønsker du måske mere et minimalistisk design med en firkantet svingtud, hvor længden på tuden ofte er begrænset. Uanset hvilket design og hvilken model du vælger, skal valget gerne afspejle resten af din indretning i køkkenet, bryggerset eller badeværelset. 

Køb en svingtud til vandhanen hos GreenDozer og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.