Skip to content

Reservedele til toiletter

  Billigt tilbehør til toilettet Ligeså vel som toiletter er en fast del af hverdagen, så er tilbehøret til toilettet en vigtig detalje, der følger med toiletkøbet. Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af tilbehør til toilettet lige fra klosettilslutninger�...

Alle varer i denne kategori (8)

Sorter efter

Pris pr. stk

196,00 DKK 156,80 DKK
Kun  19,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

31,00 DKK 24,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

29,00 DKK 23,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

18,33 DKK 14,66 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

57,00 DKK 45,60 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Billigt tilbehør til toilettet

Ligeså vel som toiletter er en fast del af hverdagen, så er tilbehøret til toilettet en vigtig detalje, der følger med toiletkøbet. Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af tilbehør til toilettet lige fra klosettilslutninger over tilslutningsrør til bundpakninger. Det er dog ikke hvilket som helst tilbehør, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Hvilket tilbehør skal du typisk bruge

Hvis du ikke selv har styr på, hvordan du skal montere et nyt toilet, så er det altid en god ide at rådføre sig med en VVS fagkyndig eller søge viden omkring montering og udskiftning af dit toilet f.eks. ved hjælp at VVS guides på nettet.

Når du skal montere dit toilet skal du oftest bruge en klosettilslutning, også kaldet en Multikvik. Til nogle monteringer skal der dog anvendes en speciel klosettilslutning, som findes i forskellige former, og andre gange skal der anvendes de såkaldte excentriske Multikvik, som er klosettilslutninger, som forskyder toilettets afløbsstuds i forhold til det afløb, hvor de monteres. 

Ligeledes kan du også få brug for en ny tilslutningsslange eller ny vandlås, når du monterer dit nye toilet, og her vil du typisk skulle anvende diverse håndværktøj som f.eks. en skiftenøgle, tommestok, hobbykniv, skruetrækker og vandpumpetang til selve monteringen. 

Står du eventuelt og mangler nye afløbsrør i forbindelse med udskiftnngen af toilettet, så fås de også hos os. 

Køb billigt tilbehør hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber nyt, billigt tilbehør til dit toilet hos Greendozer.com, gør du både en god handel og en god gerning. Du redder nemlig tilbehøret til toilettet fra at ende sine dage som skrot. Vil du vide mere om bekæmpelse af skrot, kan du læse mere her. Du er også meget velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du bliver holdt opdateret på nye, overskydende varer.