Skip to content

Spa, sauna og vildmarksbade

  Hop i et lækkert spabadekar og lun sauna  Der er næsten ikke noget, der skriger luksus, velvære og ikke mindst selvforkælelse mere end en tur i spa og sauna – og nu kan du faktisk få det hele derhjemme. Lad dig forkæle af en tur i sauna efter et dejligt bad. Va...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Hop i et lækkert spabadekar og lun sauna 

Der er næsten ikke noget, der skriger luksus, velvære og ikke mindst selvforkælelse mere end en tur i spa og sauna – og nu kan du faktisk få det hele derhjemme. Lad dig forkæle af en tur i sauna efter et dejligt bad. Varmen fra saunaen skulle nemlig få kroppens muskler til at spænde af, og få dig til at føle dig mere afslappet og løsnet op. Er du ikke til den høje varme i saunaer, kan du også få musklerne til at slappe af med et varmt spabad. Spabade er nemlig designet, så du sidder ergonomisk rigtigt og blot kan nyde boblerne omkring dig og lade musklerne løsnes helt af sig selv.  

Hos GreenDozer.com finder du spabadekar og sauna i fremragende kvalitet. Men det er ikke hvilke som helst spabade og saunaer, du finder her hos os. Alle vores varer er nemlig helt, nye overskydende varer fra anerkendte grossister. Varer som de ikke kan få solgt og derfor ville have sendt en tur på lossepladsen. Når du handler hos GreenDozer.com, kan du redde nye varer fra skrot. 

Spabadekar – wellness når du vil

Lad dig synke ned i det dejlige, varme vand og lad dig omslutte af blide bobler efter en lang uge på arbejde eller en kold og våd gåtur med hunden. Med et spabadekar kan du forkæle dig selv lige når det passer dig. Fyr op med skønne duftlys som beroligende lavendel, sæt afslappende musik på og tillad dig selv at komme helt ned i gear. Et spabadekar giver dig mulighed for lidt hverdagsluksus, når det passer dig. Der findes spabadekar i et væld af varianter lige fra de ovale over de firkantede til store luksuriøse hjørnespabade – og der er altså rig mulighed for at finde et spabadekar, der passer hjem til dig. De findes nemlig både som fritstående og som indbygningsklare. 

Hop i sauna, når det passer dig

Sauna stammer fra finsk og er egentlig en svedhytte eller et svedrum. Her kommer temperaturen op på svimlende 80 grader, og du kommer uden tvivl til at kamsvede, hvilket siges at være sundt. Der har igennem tiden været mange forskellige varianter af saunaer blandt forskellige folkeslag, og den er i dag blev et sandt wellness rum, hvor du kan komme helt ned i gear og få musklerne til at spænde af. En sauna består typisk af et rum beklædt med træ samt træbænke i forskellige niveauer, hvor du kan sidde og slappe af samt rykke lidt rundt alt efter temperaturen. Derudover består en sauna af en saunaovn, der enten er en el-ovn eller en brændeovn alt efter, om der er tale om en saunakabine eller en udendørs saunahytte.  

Køb sauna og spabadekar hos GreenDozer.com

Når du handler spa og sauna hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark samtidig med, at du gør en knaldgod handel. Du kan nemlig spare helt op til 90 % på nye, overskydende varer. Er du ikke helt forgabt i hverken sauna og spabadekar eller drømmer du bare om et ganske almindeligt badekar, så kan du se hele vores udvalg lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer. Tilmeld dig her.