Skip to content

Brusevægge og -døre

  Brusedøre og glas-brusevægge   Du kender det sikkert godt. Det er simpelthen skønt at træde ind under bruseren og mærke, hvordan det varme vand langsomt løber ned over din krop alt imens, det løsner ømme muskler og varmer dig helt ind i knoglerne. Et varmt bad...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Brusedøre og glas-brusevægge  

Du kender det sikkert godt. Det er simpelthen skønt at træde ind under bruseren og mærke, hvordan det varme vand langsomt løber ned over din krop alt imens, det løsner ømme muskler og varmer dig helt ind i knoglerne. Et varmt bad kan være en form for selvforkælelse, som alle fortjener i ny og næ. Men en ting der bestemt ikke peger i retning af nogen former for velvære eller forkælelse er, når der skal tørres op efter det ellers skønne bad – særligt hvis du er en af dem, der tit har vand strintet ud over hele badeværelsesgulvet og ikke kun i brusenichen. Med en smart glas-brusevæg eller brusedør i glas er du heldigvis ude over det problem. 

Hos GreenDozer.com finder du blandet andet brusedøre i glas samt glas-brusevægge i bedste kvalitet og til skarpe priser. Derudover finder du også hele brusekabiner og smarte badehjørner, hvis du ikke er til en enkelt brusevæg. Alle vores varer er nemlig helt nye, overskydende varer fra danske grossister. Da hele vores sortiment netop består af overskydende varer, bør du være opmærksom på, at udvalget kan variere.  

Derfor skal du investere i en glas-brusevæg  

En glas-brusevæg er både praktisk og elegant. Den inddæmmer vandet og giver dig mulighed for kun at have det klistrende badeforhæng ved åbningen ind til brusenichen. Det gode ved glas brusevæggen er, at det er muligt at skabe en rigtig lækker bruseniche på et meget lille badeværelse – den tager nemlig langt fra lige så meget plads som en muret brusevæg, og så undgår du tilmed at rummet føles mindre. 

Sådan vedligeholder du din glas-brusevæg og brusedør 

Brusedørenes og glas-brusevæggens værste fjende er selvfølgelig kalk fra badevandet. Jo varmere dit badevand, jo mere kalk klaskes der op på din smukke glas-brusevæg – måske til stor irritation for dig selv eller andre i husstanden. For en glasvæg er altså ikke helt det samme, når den er fyldt med hvide kalkpletter og nærmest er blevet matteret. Kalken kan heldigvis holdes nede, hvis du følger et par enkelte gode råd, og giver glas-brusevæggen en omgang med rengøringskluden i ny og næ.  

Fjernelse af kalk 

For at holde dine brusevægge fine kræver det, at du benytter en vandskraber hver gang, du har været i bad. Med skraberen kan du tage det meste af vandet, og vil du være ekstra grundig, bør du tørre efter med et håndklæde for at komme de sidste kalkbefæstede vanddråber til livs. Det er dog ikke altid nok. Over længere tid kan der alligevel hobe sig kalk op på din glas-brusevæg. Er det tilfældet, kan du med fordel vaske den ned med ganske almindeligt opvaskemiddel, hvis du ikke døjer med alt for store kalkaflejringer. Har du brug for at afkalke glas-brusevæggen på en miljøvenlig måde og uden brugen af skrappe kemikalier, kan du med fordel benytte et rengøringsmiddel med eddike eller smøre glasset ind i citronsaft. Syren i eddike og citronsaften starter nemlig en naturlig kemisk proces, der opløser kalken. Vask efter med en klud og tør af.  

Køb brusedøre og brusevægge hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber brusedøre og glas-brusevægge hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde varen fra skrot – og du kan tilmed gøre en god handel. Du sparer nemlig op til 90 % på overskydende varer. Vil du holde dig opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.