Skip to content

Brusekar

  Brusekar og brusebund  Det er simpelthen intet mindre end lækkert, at hoppe i et dejligt varmt brusebad og lade det varme vand forkæle din krop. Men det er knap så sjovt at skulle tørre hele badeværelsesgulvet op bagefter. Med et brusekar undgår du at få vand ud...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Brusekar og brusebund 

Det er simpelthen intet mindre end lækkert, at hoppe i et dejligt varmt brusebad og lade det varme vand forkæle din krop. Men det er knap så sjovt at skulle tørre hele badeværelsesgulvet op bagefter. Med et brusekar undgår du at få vand ud over hele gulvet. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af brusekar og brusebunde til knivskarpe priser. Men det er ikke hvilke som helst brusebunde eller brusekar. Alle vores varer er nemlig helt, nye overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Du finder desuden et stort udvalg af brusevægge og armaturer til, når badeværelset skal have den helt store tur. 

Hvad er et brusekar? 

Et brusekar er en form for brusebund, der sørger for, at alt vandet er inddæmmet, når du bader. De kommer derfor ofte med en lille kant, der holder vandet i brusekabinen, så det ikke flyder ud og laver en lokal oversvømmelse på badeværelset. Brusekar fås desuden med et væld af forskellige overflader, der blandet andet gør brusebunden skridsikker. Udover de forskellige overflader fås brusebunde også i et væld af forskellige materialer.   

Brusebunde i forskellige materialer 

Brusekar laves i metal, akryl og porcelæn, hvor akryl og porcelæn er de mest udbredte i dag. Metal er derimod det materiale, der oprindeligt blev brugt til at lave brusekar. Her pressede og formede man en jernplade for derefter at give den en hvid emalje. Jern har dog sine begrænsninger i forhold til installation og udformning, og så kan det ruste, når det kommer i kontakt med vand. Det er derfor ikke det allermest ideelle materiale til et brusekar. Du finder derfor flest brusekar i akryl og porcelæn. 

Brusekar i porcelæn 

Porcelæn er et særdeles hygiejnisk materiale, der er lækkert at røre ved og nemt at gøre rent. Det bliver derfor brugt hyppigt til fremstilling af brusekar. Men det har dog også sine svagheder, ligesom så mange andre materialer har det. Taber du eksempelvis en meget tung genstand i badet, kan du risikere at slå skår i porcelænet, og at det revner. På trods af denne lille ulempe er brusekar i porcelæn utroligt praktiske, for hvor ofte tager du lige voldsomt tunge genstande med i bad? En tung shampoo i plastemballage bør ikke skade brusebunden, hvis du taber den. 

Brusekar i akryl  

Brusekar laves også i akryl i forskellige kvaliteter. Dette materiale er også ualmindeligt praktisk, og her kan du ikke slå skår i brusebunden på samme måde som med et af porcelæn. Akryl er dog ikke verdens stærkeste materiale, og brusekarrene forstærkes derfor ofte med glasfiber for at gøre dem modstandsdygtige og kraftige nok til at modstå et stor vandtryk samt masser af kropsvægt.  

Køb brusekar og brusebunde hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber brusekar og brusebunde hos GreenDozer.com, kan du gøre en rigtig god handel. Du kan nemlig spare helt op til svimlende 90 % på nye, overskydende varer. Men ikke nok med det. Samtidig med at du kan gøre en knaldgod handel, så bidrager du faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark. Du redder nemlig de overskydende, varer fra at blive smidt ud. Det er nemlig sådan, at rigtig mange nye varer fra byggeindustrien ender på lossepladsen, hvis grossisterne ikke kan få dem afsat til deres erhvervskunder. Hos GreenDozer.com kan du nu som privatkunde også få fat i kvalitetsvarer fra grossisterne. Vil du holdes opdateret på nye overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.