Skip to content

Brusehjørner

  Nyd badet i et smart brusehjørne   Smukke badeværelser er en fryd for øjet og giver masser af velvære. Med et brusehjørne kan du selv i et lille badeværelse få et lækkert badeområde, hvor du kan slappe af efter dagens arbejde. Brusehjørner byder på helt per...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Nyd badet i et smart brusehjørne  

Smukke badeværelser er en fryd for øjet og giver masser af velvære. Med et brusehjørne kan du selv i et lille badeværelse få et lækkert badeområde, hvor du kan slappe af efter dagens arbejde. Brusehjørner byder på helt perfekt badeafskærmning og sørger for, at du ikke har vand alle mulige steder på badeværelset. De fås i glas, hvilket gør, at rummet ikke kommer til at se mindre ud, bare fordi du har valgt et lækkert bad. Hos GreenDozer.com finder du brusehjørner i fremragende kvalitet fra anerkendte, danske grossister. Men det er ikke hvilke som helt brusehjørner. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer, der gør det muligt at spare helt op til 90 %. 

Fordele ved et brusehjørne 

Brusehjørner findes i et væld af elegante designs, der gør det muligt at finde et, der passer hjem til dit badeværelse. Du kan eksempelvis få firkantede brusehjørner, der har et skønt, stramt og minimalistisk udtryk, og som passer helt perfekt ind i det moderne hjem. Men der findes faktisk også “runde” brusehjørner. Det vil sige brusehjørner, hvor glasvæggene er afrundede. Her udnytter du kvadratmeterne i badeværelset på bedste vis, da det giver mulighed for et lækkert, eksklusivt brusehjørne i selv et meget lille badeværelse. Har du plads til et lidt større bad, kan du med fordel overveje om, du skal have lavet en lækker brusekabine med smukke glasvægge. 

Vedligeholdelse af brusehjørne 

Brusehjørner laves som oftest i hærdet glas. Det er virkelig smart, men for pokker, hvor kan kalk altså bare nemt ses på klare glasvægge. Vil du derfor holde dit brusehjørne pænt igennem længere tid, så er en ganske almindelig vinduesskraber altså din bedste ven. Med den kan du tage det værste vand i brusehjørnet efter badet. For at slippe af med de sidste dråber, der altid har det med at blive hængende, bør du tørre glasset af med et tørt håndklæde. Uanset hvor omhyggelig du er, kan det dog nærmest ikke undgås, at der med tiden kommer kalkaflejringer på brusehjørnets glasdøre. For at komme af med kalkbelægningen kan du alliere dig med godt gammeldags eddike blandet med kogt vand, eller du kan benytte citronsaft. Syren i eddiken og citronen, går nemlig ind og opløser kalket. Du kan derved nemt og miljøvenligt afkalke dit brusehjørne.  

Køb brusehjørner hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber brusehjørner hos GreenDozer.com, hjælper du med at skabe et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at give nyt liv til et helt nyt brusehjørne, der ellers ville have endt sine dage som skrot. Nye varer ender ofte som skrot, fordi grossisterne ikke kan komme af med dem til deres erhvervskunder eller fordi producenterne laver opdaterede varianter, så de gamle udgår, hvilket gør dem sværere at sælge. Du kan læse mere om, hvordan vi hos GreenDozer.com bekæmper skrot lige her. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.