Skip to content

Bruseafskærmning

    Badeværelsesløsninger til dit brusebad og karbad    Et dejligt varmt karbad med masser af skum er ren kræs for humøret og velværet. Lad dig indhylle i et hav af lækre, bløde skumbobler og læn dig tilbage for en stund og nyd friheden væk fra dagligdagen...

 

 

Badeværelsesløsninger til dit brusebad og karbad 

 

Et dejligt varmt karbad med masser af skum er ren kræs for humøret og velværet. Lad dig indhylle i et hav af lækre, bløde skumbobler og læn dig tilbage for en stund og nyd friheden væk fra dagligdagens digitale enheder. Et karbad er lidt af en hverdagsluksus og et godt alternativ til det klassiske brusebad, når du trænger til masser af selvforkælelse. Med et karbad kan du skabe masser af lækker wellness-stemning på badeværelset – det samme kan du faktisk også med brusebadet.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af badeværelsesløsninger til dit brusebad og karbad. Du finder alt lige fra badekar og brusekabiner over smukke glasbrusevægge til spa og sauna. Alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra danske grossister, og vores sortiment kan derfor variere. 

 

Forvandl dit brusebad til et wellness-bad  

 

Der skal faktisk ikke særligt meget til for at forvandle et ganske almindeligt brusebad til en sand luksusoase, der emmer af wellness og spastemning. Det hele starter selvfølgelig med bruseren. Vil du have fornemmelsen af luksus, når du står i brusebadet, kan du med fordel vælge en lækker bruser med et kæmpe brusehoved. Her vælter der vand ud, når du tænder for den, og det er mildest talt ligesom at blive indhyllet i en lun sommerregn, der blidt kærtegner din krop. Men bruseren er ikke alt. For at opnå den helt rette wellness-feeling i brusebadet kræver det også, at de rette dufte er til stede, og du rent visuelt får spa-associationer. Det hele kan gøres ganske enkelt ved at investere i nogle lækre badeværelsesmøbler i naturmaterialer som træ og sten samt skønne, bløde tekstiler i naturfarver.  

 

Det skal du bruge for at forvandle dit karbad og brusebad til en hjemmespa 

 

  • Dufte: Dufte har utroligt meget at sige, når det kommer til oplevelser. Vil du skabe en rolig afslappende atmosfære, når du er i bad, kan du med fordel benytte æteriske olier såsom lavendel eller eukalyptus i en dyser eller olielampe. Du kan selvfølgelig også få styr på duftene ved at vælge lækre, velduftende plejeprodukter. 
  • Møbler og tekstiler: Badeværelsesmøbler og tekstiler er med til at bløde det lidt sterile look op, som et badeværelse godt kan have. Det giver masser af hygge, stemning og varme til rummet. 
  • Planter: Det er ikke til at komme udenom, at planter giver masser af liv til et rum. Du kan derfor med fordel vælge at inkludere planter, der gør dig glad og som trives i badeværelsets fugtige miljø, når du skal skabe din lille oase. Gå gerne efter eksotiske regnskovsplanter.  

 

 

Køb brusebad og karbad hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber badeværelsesløsninger til dit brusebad og karbad hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Det gør du ganske enkelt ved at give nye, overskydende varer et nyt liv og redder dem fra at ende deres dage som skrot. Ønsker du at blive klogere på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du blive klogere lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye, overskydende varer.