Skip to content

Makeup spejle

Makeup spejle med lys og forstørrelse Et makeup spejl eller et barberspejl er ideelt til at se detaljerne i dit ansigt, så makeuppen kan sidde helt perfekt og den wingede eyeliner står knivskarpt, og du kan få fat i selv de helt små hår i øjenbrynet, når det skal pl...

Alle varer i denne kategori (3)

Sorter efter

Pris pr. stk

399,00 DKK 319,20 DKK
Kun  39,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

199,00 DKK 159,20 DKK
Kun  19,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Makeup spejle med lys og forstørrelse

Et makeup spejl eller et barberspejl er ideelt til at se detaljerne i dit ansigt, så makeuppen kan sidde helt perfekt og den wingede eyeliner står knivskarpt, og du kan få fat i selv de helt små hår i øjenbrynet, når det skal plukkes. Et makeupspejl er en god tilføjelse til dit almindelige badeværelsesspejl, fordi det giver dig en bedre komfort, når du skal lægge makeup. Så slipper du nemlig for at stå i en ukomfortabel stilling, når du skal tæt på spejlet ind over håndvask og badrumsmøbel.

Når du skal købe et kosmetikspejl, er der flere overvejelser, du kan gøre dig:

  • Skal makeup spejlet have lys?
  • Skal kosmetikspejlet være med batterier eller ledning?
  • Skal makeup spejlet have forstørrelse?
  • Skal makeup spejlet være væghængt eller på fod?
  • Hvordan skal makeup spejlets design være?

Makeupspejle med lys

Hvis du lægger makeup hver dag, så ved du, hvor stor betydning et godt lys har for det færdige resultat. Det er næsten umuligt at lægge en naturlig contour eller lave den helt skarpe linje med den flydende eyeliner, hvis ikke lyset er godt.

Derfor er det en god idé at købe et makeup spejl med lys, så du kan komme helt tæt på og få det gode lys. Du kan endda vælge et makeup spejl med lysdæmper, eller flere lysindstillinger, så du kan tilpasse lyset, så lyset fra makeup spejlet passer til det rum, du er i. Hvis du sidder i stuen foran TV’et en mørk vintermorgen og lægger makeuppen, kan du have brug for ét lysniveau, og hvis du står på badeværelset, hvor lyset som udgangspunkt er ok, kan du have behov for et andet lysniveau. Derfor er det smart med forskellige lysstyrker. Håndspejlet til farten kan også være nyttigt som alternativ til et make-up spejl, og håndspejlet kan også fint komme i toilettasken. 

Kosmetikspejl på batteri eller ledning

Hvis du vælger et makeupspejl med lys, skal lyset have en strømkilde. Det kan enten være på batteri eller ledning. Det er praktisk at have makeupspejlet på batteri, så du kan flytte på spejlet. Måske vil du hygge dig en morgen med at lægge makeuppen i sengen, eller tage det med til køkkenbordet sammen med morgenkaffen. Så er det praktisk med et makeup spejl med batterier.

Genopladelige batterier eller ej

Hvis du vælger et makeup spejl med batterier, skal du beslutte, om det skal være med genopladelige batterier eller ej. Hvis det er med genopladelige batterier, skal du huske at sætte spejlet til opladning, så det er klar til brug. Til gengæld er det et mere bæredygtigt valg, da du ikke hele tiden skal købe nye batterier til dit kosmetikspejl.

Forstørrelsesspejl

Du kan se alle de små detaljer i dit ansigt, hvis du vælger et forstørrelsesspejl. Et forstørrelsesspejl er sådan set et spejl med lup. Et makeup spejl med forstørrelse gør, at du kan fange alle de små hår, når du plukker øjenbryn, hvilket gør resultatet helt skarpt. Skal du lægge lipliner og læbestift, er et forstørrelsesspejl også optimalt, så kanten på læbestiften er helt skarp. Det er utrolig irriterende at tro, at man har lagt en perfekt makeup, og så komme til et bedre spejl og opdage, at den ikke var så perfekt alligevel, og så står man uden mulighed for at rette på den.

Mange makeupspejle har forstørrelse x5, men du kan også vælge et makeup spejl med forstørrelse x8 eller x10.

Væghængt eller makeupspejl på fod

Dette spørgsmål er faktisk helt simpelt – skal dit makeup spejl være flytbart eller ej. Har du et helt oplagt sted på badeværelset, hvor makeup spejlet kan hænge? Eller giver det mere mening, at det kan flyttes. Bor der for eksempel flere i hjemmet, som skal bruge det? Så kan det være rigtig rart for teenagedatteren at kunne tage spejlet med ind på værelset, især hvis hun har veninder på besøg, som også gerne vil bruge det.

Makeup spejlets design

Design er altid en faktor, der skal medregnes. De fleste makeup spejle er af krom, men du kan også få dem i sorte, hvide eller messing. Derudover kan de fås i runde eller firkantede, som store eller små. Du kan også finde et makeup spejl, der har låger med spejl på, så du har dit ansigt fra flere sider, hvilket kan være en stor fordel.

Køb en overskudsvare hos GreenDozer og minimer spild

Hos GreenDozer kan du købe overskudsvarer. Overskudsvarer er helt nye varer, som står til at blive skrottet, fordi de er i overskud. Lagerpladsen skal simpelthen bruges til noget andet. Derfor sælger vores leverandører, som er danske grossister, byggemarkeder eller producenter, deres overskudsvarer til en ekstraordinær billig pris hos GreenDozer.

Læs mere om, hvorfor vi hjælper med at bekæmpe skrot her.