Skip to content

Baderumsmøbler

Badeværelsesmøbler Hjemmets badeværelser skal gerne være et lækkert sted. Et sted, hvor der er plads til velvære og selvforkælelse, men også et praktisk indrettet rum. Badeværelset er typisk ikke boligens største rum, og det skal derfor indrettes med omtanke p�...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

2.509,00 DKK 2.007,20 DKK
Kun  627,25 / måned med

Lev. omk. tillægges

Badeværelsesmøbler 

Hjemmets badeværelser skal gerne være et lækkert sted. Et sted, hvor der er plads til velvære og selvforkælelse, men også et praktisk indrettet rum. Badeværelset er typisk ikke boligens største rum, og det skal derfor indrettes med omtanke på funktionalitet og velvære. Hos GreenDozer.com har vi fokus på begge dele.  

Badeværelsesmøbler til alle størrelser badeværelser 

Badeværelser findes i forskellige størrelser, og det samme gør selvfølgelig badeværelsesmøbler. Du skal derfor tage udgangspunkt i det badeværelse, som du har, når du skal finde de helt rette badeværelsesmøbler. Det er selvfølgelig nogle traditionelle badeværelsesmøbler, som skal være i badeværelset, men det er alligevel fuldt ud muligt at skabe et badeværelse med personligt præg.  

Du skal selvfølgelig have en håndvask og et armatur. Hvis du har et mindre badeværelse, så kan en søjlevask være løsningen. En søjlevask er en håndvask med et skab under, samt et spejl over håndvasken. Der findes også flere badeværelsemøbler, som kan fungere sammen med håndvasken, hvor de skjuler undersiden af selve håndvasken, samt vand installationer. Ofte vil der også være plads til diverse baderums udstyr i dette møbel.  

Hvis du har lidt mere plads på badeværelset, så kan du overveje om du har brug for noget mere skabsplads. Hvis du bor sammen med flere, så kan det være praktisk at have plads til håndklæder o.l. på badeværelset. Hvis der er rigtig god plads, så kan man jo være så heldig, at man også får plads til vaskemaskine og tørretumbler i badeværelset.  

I mange familier vil det være en god ide at prioritere at skabe plads til, at hvert familiemedlem kan have sin helt eget skuffe eller hylde. Dette kan blive meget kærkomment, når børnene bliver teenagere og pludselig fylder badeværelset op med make-up, hårprodukter og diverse accessoires. Det vigtigste er, at du tager udgangspunkt i dig og din families behov, samt udnytter den plads, der er til rådighed. Husk at selv et lille badeværelse, kan virke større med de rigtige badeværelsemøbler, spejle og belysning. 

Nem renovering med nye badeværelsesmøbler 

Har du et badeværelse i ok stand, men som ikke har den optimale funktionalitet eller stilmæssige udtryk, som du ønsker? Så kan du lave en nem renovering af badeværelset, simpelthen med at investere i nye badeværelsesmøbler. Hos os, så finder du et stort udvalg af badeværelsesmøbler, som giver et stilmæssig lækkert badeværelse, samtidig med at de er praktiske og funktionelle. 

Hvis du har et mindre badeværelse, som du ønsker, skal fremstå mere rummelig, så kan du bruge væghængte badeværelsesmøbler, samt et væghængt toilet, da dette giver mere gulvplads, og en følelse af mere plads. Du kan også købe hylder eller badeværelsesskabe, som udnytter højden i badeværelset. Husk også at tænke på, hvilke farver du bruger i badeværelset. Lyse farver vil give en fornemmelse af et større rum, og det samme kan også brugen af spejle gøre.  

Du kan også renovere badeværelset i samme stil, som du har brugt i resten af boligen. Hvis du har et minimalistisk hjem, så kan du med fordel fortsætte denne stil i dit badeværelse. Du kan også finde badeværelsesmøbler i naturmaterialer, hvis det er denne stil du ønsker at fuldende i dit hjem. Du kan også komme langt med at skabe et nyt badeværelse, hvis du skifter lågerne i dit badeværelse. Dette er nem renovering, med stor effekt.  

Fuldend dit badeværelsesdesign 

Hvis du ønsker at skabe en helhed i badeværelse, hvor der er kælet for detaljerne, så skal du sørge for at fuldende dit design. Det betyder, at grebene på lågerne står i stil med resten af dit badeværelse. Det kan også være i belysningen i badeværelset passer ind i stilen. Passer det bedst med spot, eller skal du have en mere romantisk belysning?  

Du kan fuldende dit badeværelsesdesign ved at vælge knager som passer ind i stilen, eller som skaber en ønsket kontrast, til den stil som du ønsker at skabe. Du kan også finde toiletrulleholder samt toiletbørste, som står i stil med de andre materialer, som du har udvalgt. Den rigtige finish ligger ofte i detaljerne.