Skip to content

Perlatorer

  Spar vand med luftblandere   Vi kender alle sammen følelsen af en lækker, blød vandstråle, når vi vasker hænder. Luftblanderen, også kendt som en perlator eller en belufter, er medvirkende til, at du får en følelse af at vandmængden både føles større, men...

Alle varer i denne kategori (6)

Sorter efter

Pris pr. stk

34,00 DKK 27,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

507,00 DKK 405,60 DKK
Kun  50,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

61,00 DKK 48,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

30,10 DKK 24,08 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

8,16 DKK 6,53 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

11,88 DKK 9,50 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Spar vand med luftblandere  

Vi kender alle sammen følelsen af en lækker, blød vandstråle, når vi vasker hænder. Luftblanderen, også kendt som en perlator eller en belufter, er medvirkende til, at du får en følelse af at vandmængden både føles større, men også mere fyldig. En luftblander har 2 funktioner, for det første sørger en luftblander for at blande vandstrålen med luft, og for det andet vil luftblanderen medvirke til, at du kan spare helt op til 50% på vandforbruget. Dette skyldes at beluftningen af vandet gør at skylleevnen af den samme mængde vand bliver større, og derfor bruges der faktisk minre vand ved håndvask og afskylning. 

Hos GreenDozer finder du et udvalg af luftblandere. Det er dog ikke hvilke som helst luftblandere, som du finder her hos os. Vi tilbyder nemlig et stort udvalg af overskudsvarer, suppleret med en lang række basisvarer, hvorved vi tilstræber os på, at du kan købe alt til din opgave ét sted. Hvis du er nysgerrrig på vores koncept, kan du læse meget mere her.

Sådan virker en luftblander

Luftblanderen er en dyse, der sættes på din vandhane. Du vil ikke umiddelbart kunne se forskel på om der sidder en luftblander eller bare en gammeldags si på din vandhane. Luftblanderen kan skrues direkte på vandhanen, og du kan få luftblandere til både udvendigt og indvendigt gevind. Du skal dog være opmærksom på, at der er forskel på, hvor gode luftblandere er til at belufte vandet ved små vandstrømme. Derudover er det en god ide at købe en luftblander med indbygget vandbegrænser.

Køb luftblander til dit armatur hos GreenDozer og red en overskudsvare 

Når du køber vores overskudsvarer, er du med til at bidrage til et bedre klima og et mere bæredygtigt Danmark. Alle vores overskudsvarer er nemlig overskudsvarer, vores sælgere har for mange af på lager. Det betyder, at du faktisk redder varen fra skrot, da overskydende varer desværre ofte ender med at blive smidt ud, hvis de ikke bliver brugt. Du kan derfor samtidig gøre en rigtig god handel. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.