Skip to content

Badekar

  Badekar til voksne Badekar forbindes måske med børn og babyer, men et badekar er altså også til voksne. Det er lige før, at et badekar til voksne kan betegnes som en lille hverdagsspa. Der findes nemlig utroligt mange produkter, der kan bidrage til at give den helt...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Badekar til voksne

Badekar forbindes måske med børn og babyer, men et badekar er altså også til voksne. Det er lige før, at et badekar til voksne kan betegnes som en lille hverdagsspa. Der findes nemlig utroligt mange produkter, der kan bidrage til at give den helt rette spafølelse på badeværelset, når du lader dig synke ned i det dejlige, varme vand. Men et badekar kan faktisk også være samlingssted for familien. Der er nemlig rig mulighed for at bruge tid sammen og lade børnene hygge sig i badevandet med lidt legetøj, mens du sidder på kanten og leger med.  

Hos GreenDozer.com finder du badekar til voksne og selvfølgelig også til børn, da intet badekar jo udelukkende behøver at blive brugt af voksne. Vores badekar er dog ikke hvilke som helst badekar. Alle vores varer er nemlig nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Skal du lave helt nyt badeværelse, og vil du ikke nøjes med et badekar, finder du også smukke brusekabiner, elegante glasbrusevægge og umådeligt lækre brusere og armaturer 

Fritstående badekar

Med et fritstående badekar kan du virkelige skabe en lækker stemning på badeværelset. Badekarret bliver lige pludselig meget mere end et badekar. Det bliver et smukt monument, der tilfører rummet masser af luksus og eksklusivitet. Det kan blive hele omdrejningspunktet på badeværelset, hvis du ønsker det. Der findes nemlig utroligt mange smukke og skulpturelle fritstående badekar, der emmer af lækkerhed og voksen-tid.  

Skab spastemning ved badekarret

Du kan faktisk skabe spastemning med ganske få midler, når det er tid til et ekstra langt karbad. Invester i en olielampe og benyt æteriske olier til at skabe en lækker aromatisk duft på badeværelset. Du kan også med lethed benytte duft-lys med eksempelvis eukalyptus eller lavendel til at skabe den rette atmosfære. Men en ting er at have styr på duften. Badeværelsesmøblerne er faktisk også med til at bidrage til en dejlig spastemning. Med møbler og detaljer i naturmaterialer mikset med lækre tekstiler i form af dekorative bademåtter og smukke håndklæder, kan du hurtigt forvandle hverdagens praktiske rum til en afslappende oase. Vil du sætte prikken over I'et, kan du med fordel sætte et par eksotiske planter ud på badeværelset, så du kan se dem fra badekarret, når du ligger og får en fantastisk afslappende omgang rosinhud.  

Køb badekar til voksne hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber et nyt badekar til voksne hos GreenDozer.com, gør du en god gerning samtidig med, at du gør en rigtig god handel. Du redder nemlig varen fra skrot og bidrager derved til et mere bæredygtigt Danmark. Samtidig kan du gøre en rigtig god handel, da du kan købe nye, overskydende varer med helt op til 90 % i rabat. Du kan læse mere om, hvordan vi hos GreenDozer.com bekæmper skrot i byggeindustrien. Vil du holdes opdateret på nye, overskydende varer til fordelagtige priser, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.