Skip to content

Vandlåse

Vandlåse til ethvert behov  Alle VVS-installationer har en dertilhørende vandlås installeret. Vandlåsen har til formål at lukke af for luftgener fra kloakken ved, at vandet i låsen faktisk spærrer for at luftgenerne kan bevæge sig op og ud af dit afløb. Der ...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (33)

Sorter efter

Pris pr. stk

674,36 DKK 539,49 DKK
Kun  67,44 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

696,00 DKK 556,80 DKK
Kun  69,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

21,00 DKK 16,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

20,00 DKK 16,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

325,00 DKK 260,00 DKK
Kun  32,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

653,00 DKK 522,40 DKK
Kun  65,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

209,00 DKK 167,20 DKK
Kun  20,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

28,00 DKK 22,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

25,00 DKK 20,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

21,00 DKK 16,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

36,00 DKK 28,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

5,30 DKK 4,24 DKK

Lev. omk. tillægges

Vandlåse til ethvert behov 

Alle VVS-installationer har en dertilhørende vandlås installeret. Vandlåsen har til formål at lukke af for luftgener fra kloakken ved, at vandet i låsen faktisk spærrer for at luftgenerne kan bevæge sig op og ud af dit afløb. Der er dog forskellige vandlåse alt efter, om de skal installeres under håndvasken i køkkenet, på badeværelset eller i eksempelvis badet. Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af vandlåse i bedste kvalitet. Alle vores vandlåse er nye, overskydende varer fra anerkendte grossister, byggemarkeder og producenter. Du bør derfor være opmærksom på, at vores sortiment kan variere.  

Sådan renser du din vandlås i din håndvask 

Hvis du oplever, at din håndvask er stoppet, er der to steder, hvor den kan være gal. Det drejer sig om, at selve vandlåsen enten er stoppet til, eller at tilstopningen faktisk er helt nede i kloakken. Du skal dog ikke blive forskrækket over, at tilstopningen sommetider sidder nede i kloakken. Du kan nemlig selv rense afløbet uden at skulle have fat i en professionel – eller kemisk afløbsrens, der på ingen måde er godt for dine rør eller miljøet.   

Rensning af vandlås til håndvask

Tilstopning i vandlåsen kan skyldes, at madrester har ophobet og bundfaldet sig i vandlåsen. Dette er ganske enkelt lige at tjekke ved at skrue vandlåsen under håndvasken af. Sæt en spand ind under vandlåsen og løsn på begge gevind, så du kan få den helt af. Tøm den for vand, og skyl den derefter igennem med frisk vand, hvorefter du banker den blidt ind i siden af din spand for at få skidtet til at løsne sig.  Nu er det blot at montere vandlåsen igen og sørge for, at den er helt tæt. Tjek om vandet løber fint igennem, hvis det ikke gør det, ligger tilstopningen højst sandsynlig i kloakken. 

Rensning af kloak

Er det kloakken der er tilstoppet, skal du have fat i det, der kaldes en rensespiral eller en håndsplit på fagsprog. Dette er et smart værktøj med en lang spiral, der trækkes ud og føres ned i kloakken. Den kommer med et håndtag, så du kan blive ved med at rulle spiralen ud indtil, den rammer tilstopningen. Når den gør det, skal du være forsigtig. Du skal få den til at bore sig igennem tilstopningen. Er du kommet igennem, er det nu tid til at køre spiralen op og ned for at løsne proppen. Gør dette et par gange og før spiralen op igen. Nu skal du samle afløb og vandlås og fylde håndvasken helt op med varmt vand. Fjern proppen i håndvasken, og lad alt vandet skylle ud. Nu kan du se, om vandet løber fint ud samtidig med, at trykket fra vandet faktisk skubber det løsnende snavs væk.  

Køb vandlåse hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber din vandlås hos GreenDozer.com, bidrager du til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre, når du handler på nettet, tænker du nok? Hos GreenDozer.com har vi et helt særligt sortiment, der består af nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det særlige er, at disse varer ofte ender på lossepladserne som skrot, fordi grossisterne og producenterne simpelthen ikke kan komme af med dem. Når du handler hos GreenDozer.com redder du faktisk varerne fra at blive skrottet, og du hjælper dermed med at reducere mængden af affald fra byggeindustrien – samtidig kan du spare helt op til 90% på de, nye overskydende varer. Du gør altså en knaldgod handel og en god gerning på én og samme tid.  

Ønsker du at blive lidt klogere på, hvorfor det er vigtigt at sætte fokus på bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse mere her. Du kan også altid tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på gode tilbud og nye varer. Tilmeld dig her