Skip to content

Afløb

    Afløb - boligens uundværlige følgesvend   Det er ikke til at komme uden om. Afløb spiller en vigtig rolle i din bolig. Uden afløbet ville du faktisk ikke kunne nyde godt af livets bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, toilet og bad. Et godt og velfungerende...

Mest populære varer

 

 

Afløb - boligens uundværlige følgesvend

 

Det er ikke til at komme uden om. Afløb spiller en vigtig rolle i din bolig. Uden afløbet ville du faktisk ikke kunne nyde godt af livets bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, toilet og bad. Et godt og velfungerende afløb er alfa omega for en nem og ubesværet hverdag. Ja, du tænker sikker slet ikke over afløbene til daglig. Det er først, når det lige pludselig begynder at lugte eller stoppe til, at du måske overhovedet ænser deres eksistens – og med god grund. Et tilstoppet afløb kan være rod til stor irritation og endda lugtgener – i badet kan det ovenikøbet forårsage en mindre oversvømmelse på badeværelsesgulvet.  

 

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af afløb samt alt til afløb lige fra afløbsrør til gulvafløb. Alt sammen til knivskarpe priser, da alle vores varer er nye, overskydende varer fra danske grossister.  

 

Gulvafløb

 

Gulvafløb finder du ofte i badet eller i bryggerser. Der er efterhånden mange forskellige typer på markedet, hvor den helt klassiske er det firkantede eller runde gulvafløb med en metalrist henover. Men der findes faktisk også elegante aflange gulvafløb, der kaldes linjeafløb, og som løber helt inde langs væggen i badet. Derudover findes der også elegante hjørnegulvafløb. Det gør det muligt at integrere afløbet i badets design, så det ikke er et grimt men nødvendigt indslag på badeværelset.  

 

Køkkenafløb

 

Køkkenafløbet er monteret under din køkkenhåndvask. Det er ofte lavet i plastik og består desuden også af en vandlås. Køkkenafløbet har til formål at lede vand og madrester væk fra køkkenhåndvasken.  

 

Afløbsrør 

 

Afløbsrøret leder skidt og vand ned i kloakken og er en uundværlig det af dit afløb. Der findes forskellige materialer til afløbsrør alt efter, hvor det skal monteres. De findes blandt andet i plastik, rustfrit stål og sågar i støbejern.  

 

Lugtspærre 

 

En lugtspærre, som navnet næsten indikerer, sørger for at lukke til for lugt fra afløbet, så det ikke kan trænge op og få rummet til at lugte fælt. Der findes forskellige typer lugtspærrer alt efter om det er til gulvafløb eller eksempelvis afløbet i badeværelset. Det smarte ved en lugtspærre er, at den tillader vand at løbe ned i afløbet men ikke lugt at komme op. Det skyldes, at den ofte er udstyret med en klap, der åbnes ved vandtryk og lukkes lige så snart, der intet tryk er.  

 

Køb alt til afløb og gulvafløb hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

 

Når du køber afløb og gulvafløb hos GreenDozer.com, slår du to fluer med et smæk. Du gør nemlig en knaldgod handel samtidig med, at du gør en god gerning. Alle vores gulvafløb og afløb er nemlig nye, overskydende varer, der ellers var på vej mod lossepladsen for at blive skrottet – dette på trods af at de altså intet fejler. Det skyldes, at grossisterne ikke kan komme af med dem til deres faste erhvervskunder og derfor i sidste ende ikke ser andre udveje end at skille sig af med dem. Du redder derfor varerne fra at blive skrottet og kan spare helt op til 90% på dem.  

 

Vil du vide mere om nye, overskydende varer i byggeindustrien og bekæmpelse af disse, kan du blive klogere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvis du vil holdes opdateret på nye varer og gode tilbud.