Skip to content

Skjuler til varmepumper

Varmepumpeskjuler, varmepumpekasse – kært barn har mange navne. Men hvis du er på udkig efter en skjuler til din varmepumpe, så er du kommet det rette sted.   En varmepumpe er en fantastisk energieffektiv løsning til opvarmning og nedkøling af dit hjem. Men nogle g...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

507,00 DKK 405,60 DKK
Kun  50,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.566,00 DKK 1.252,80 DKK
Kun  156,60 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.495,00 DKK 1.196,00 DKK
Kun  149,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.899,00 DKK 1.519,20 DKK
Kun  189,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.634,00 DKK 1.307,20 DKK
Kun  163,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Varmepumpeskjuler, varmepumpekasse – kært barn har mange navne. Men hvis du er på udkig efter en skjuler til din varmepumpe, så er du kommet det rette sted.  
 
En varmepumpe er en fantastisk energieffektiv løsning til opvarmning og nedkøling af dit hjem. Men nogle gange kan selve varmepumpen være visuelt forstyrrende for dit udendørs miljø. Heldigvis er varmepumpeskjulere en elegant og praktisk løsning.  
 
Her på GreenDozer.com har vi et stort udvalg af varmepumpeskjulere i forskellige designs, materialer og mål. 
 

Hvorfor skal man have en varmepumpeskjuler?

Udover at skjule din varmepumpe har varmepumpeskjulere også en beskyttende funktion. De hjælper med at skærme din varmepumpe mod vind og vejr, så den forbliver i god stand i mange år.  
Varmepumpeskjulere kan beskytte mod solens UV-stråler, regn, sne og vind, hvilket forlænger levetiden og ydeevnen af din varmepumpe. For varmepumpen bliver hurtig mere slidt eller i værste fald kan den gå i stykker, hvis varmepumpens udedel ikke bliver beskyttet mod regn, sne, is og nedfaldende blade. 
 
Mange køber varmepumpeskjuleren i samme farve som boligen, men er dette ikke muligt, er der mange, der maler skjuleren i den ønskede farve. 

Ventilation og nem adgang 

Når du vælger en varmepumpeskjuler, er det vigtigt at sikre tilstrækkelig ventilation. God luftcirkulation omkring varmepumpen er afgørende for dens optimale funktion. Varmepumpeskjulere er designet med ventilationsåbninger eller åbne sider, der giver tilstrækkelig luftstrøm og sikrer effektiviteten af din varmepumpe. Derudover er de fleste varmepumpeskjulere lette at åbne eller fjerne, hvilket giver nem adgang til service eller vedligeholdelse af din varmepumpe. 

Vær med til at minimere spild i byggebranchen 

GreenDozer er byggebranchens platform, som arbejder hver dag for at minimere spild ved at bekæmpe skrot. Det gør vi ved at sælge overskudsvarer og genbrugsvarer, som sagtens kan få et nyt liv, men som står til at blive skrottet. 
 
En overskudsvare er en helt ny vare, som aldrig har været i brug, men som af den ene eller anden årsag er kommet i overskud hos forhandleren. Det kan være grossister, byggemarkeder eller producenter, der mangler lagerplads fordi der kommer nye varer på markedet, eller en kunde har bestilt et stort parti, og annulleret ordren igen. Uanset årsagen, så ønsker leverandøren at sælge frem for at skrotte, og som kunde kan du derfor gøre en rigtig god handel ved at redde varen fra skrot.  
 
Genbrugsvarer er varer, som kan recycles. Det er brugte byggematerialer eller andre brugte varer, som sagtens kan få et nyt liv, men som ellers ville være blevet skrottet. For at minimere spild sælger vi disse genbrugsvarer på vores platform.