Skip to content

Skjuler til varmepumper

På markedspladsen finder du et stort udvalg af skjulere til varmepumper

...

Alle varer i denne kategori (1)

Sorter efter

Pris pr. stk

3.106,00 kr 2.484,80 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Varmepumpeskjuler

Varmepumpeskjuler, varmepumpekasse – kært barn har mange navne. Men hvis du er på udkig efter en skjuler til din varmepumpe, så er du kommet det rette sted. Her på GreenDozer har vi et stort udvalg af varmepumpeskjulere i forskellige designs, materiale og mål.

Hvorfor skal man have en varmepumpeskjuler?

En skjuler til din varmepumpe er vigtig at købe, da den beskytter varmepumpens udedel mod vind og vejr. For varmepumpen bliver hurtig mere slidt eller i værste fald kan den gå i stykker, hvis varmepumpens udedel ikke bliver beskyttet mod regn, sne, is og nedfaldende blade.

Mange vælger også at købe en varmepumpeskjuler da det rent visuelt ofte er pænere end en ubeskyttet varmepumpe. Mange køber varmepumpeskjuleren i samme farve som boligen, men er dette ikke muligt, er der mange der maler skjuleren i den ønskede farve.

Hvordan finder jeg en skjuler til varmepump med de rigtige mål?

Alle varmepumpeskjulere på markedspladsen er lavet i standardmål til varmepumper. Derfor kan du være sikker på, at varmepumpeskjulerne passer til din varmepumpe.

Bliver varmepumpens ydeevnen forringet af en varmepumpeskjuler?

De varmepumpskjulere som du kan finde på markedspladsen, passer til langt de fleste varmepumper på markedet, og den sikrer samtidig, at de får luft nok hele vejen rundt, så varmepumpens ydeevne ikke forringes.