Forældet Browser

Du bruger Microsoft's Internet Explorer browser. Microsoft selv anbefaler, at du skifter til anden browser. Vores website er ikke udviklet til at understøtte Internet Explorer, og brug af denne medfører problemer bl.a. ved bestilling.

Vi anbefaler derfor, at du opdaterer til en nyere og mere sikker browser, eksempelvis Google's Chrome browser.

Luft til luft varmepumper

Alle varer i denne kategori

40 vare(r)

Tabel Liste

Billige varmepumper

Varmepumper er en rigtig god måde at spare på energien og på varmeregningen. Der er særligt penge at spare, hvis du opvarmer dit hjem med et oliefyr eller ved hjælp af el eller naturgas. Men hvad er en varmepumpe egentligt, og findes der mere end en slags? En varmepumpe kan omsætte og udnytte den energi, der findes i omgivelserne og bruge det til at opvarme dit hjem. Der findes dog flere forskellige slags varmepumper, hvor de tre mest almindelig er jordvarme, luft til vand og luft/luft varmepumper. Varmepumperne tager jordvarme eller udendørsluft og fører det direkte ind i husets radiatorer. Luften udefra kan også blæses direkte ind i boligen efter, den er blevet opvarmet af varmepumpen.

Hos GreenDozer.com finder du et stort udvalg af billige varmepumper i allerbedste kvalitet. Du bør dog være opmærksom på, at vores sortiment kan variere, da det består af overskydende varer fra anerkendte, danske grossister.

Luft/luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe egner sig bedst til sommerhuse og halvårsboliger eller som supplement til olie, naturgas eller el-opvarmning i helårshuse. Luft/luft varmepumpen kræver plads til en udendørsdel med en ventilator, der kan tage luft ind og opvarme eller nedkøle den alt efter, hvilken temperatur du ønsker i huset. Denne type varmepumpe blæser luft ind i huset og kan derfor kun benyttes til rumopvarmning. Der er derfor brug for anden opvarmningsmetode til vand og gulvvarme. Luft til luft er en billig varmepumpe, sammenlignet med de to andre typer. Ja, faktisk er det den billigste varmpumpe-type, du kan få fingrene i.

Da denne forholdsvis billige varmepumpe suger luft ind og opvarmer det, sidder der et filter i en inde-del, som kræver lidt rengøring, hvis du altså ønsker den optimale effekt af den billige varmepumpe. Filtret skal helst tjekkes en gang om måneden og rengøres blot ved simpel støvsugning. Det gode ved denne type varmepumpe er, at den kan installeres i de fleste boliger og har en forholdsvis lille udendørs del.

Kan det betale sig med en billig varmepumpe?

Er du i tvivl om, du bør skifte din eksisterende varmekilde ud og investere i en varmepumpe, så kan du med fordel benytte Energistyrelsens varmeberegner, som du finder her. Der er allerflest penge at spare, hvis du opvarmer med el, naturgas eller olie, men der er også lidt at hente, hvis du benytter fjernvarme. For eksempel bruger den almindelige dansker cirka 27.200 kr. på elvarme på årsbasis, hvor beløbet med en varmepumpe er nede på kun 8.700 kr. Du kan se en oversigt over, hvad den gennemsnitlige danske forbruger betaler for varme med de forskellige opvarmningsmetoder her.

Køb billig varmepumpe hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Hos GreenDozer.com bekæmper du skrot og bidrager til et mere bæredygtigt Danmark ved at redde nye, overskydende varer fra at blive skrottet – og du kan samtidig gøre en rigtig god handel. Ved køb af billige varmepumper kan du nemlig spare helt op til 90 %, da det er overskydende kvalitetsvarer. Vil du holdes opdateret på vores varer, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her. Se også hele vores udvalg af ventilation og produkter til indeklimaet her.