Skip to content
Basisvare

Vaillant climaVAIR varmepumpe VAI 5-035 WN luft/luft

SKU: 40-515064 / Mærke: Vaillant

climaVAIR er Vaillants luft til luft varmepumpe - som også kaldes klimaanlæg eller airconditionanlæg. climaVAIR er en rigtig ...
Del betalingen op med 

Producentens varenr.: 4024074840665
EAN nr.: 4024074840665
VVS nr: 346675040
Fri fragt
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
climaVAIR er Vaillants luft til luft varmepumpe - som også kaldes klimaanlæg eller airconditionanlæg. climaVAIR er en rigtig god løsning til dig, som gerne vil spare på din varmeregning og have et rart og godt indeklima med tilpasset temperatur i din bolig, lejlighed, dit sommerhus, i kolonihavehuset eller på kontoret - hele døgnet og året rundt.
Med en climaVAIR opnår du en idéel balance mellem energi-effektivitet og komfort. climaVAIR er let at installere, billig i anskaffelse og drift. Husk at din Vaillant luft til luft varmepumpe er tilskuds-berettiget, og du kan også gøre brug af håndværkerfradraget, for installationen af varmepumpen.
Med climaVAIR opnår du maksimal komfort og optimal cirkulation af luften i rummet, idet luftretningen kan justeres både vertikalt og horisontalt. Varmepumpens luftfiltreringssystem renser luften og er støv- og bakteriedræbnede, herved holdes luften ren, og du har altid et godt og sundt indeklima.
Vaillant har fokus på at udvikle bæredygtige og energi-venlige produkter. Det miljøvenlige kølemiddel - R32 som flyder imellem indendørs- og udendørsenheden har kun en tredjedel så stor indvirkning på den globale opvarmning i forhold til de kølemidler, som typisk anvendes til varmepumper i dag. Dermed opfylder det fremtidens krav fra EU, og er med til at nedbringe den globale opvarmning.
Med climaVAIR får du en luft til luft varmepumpe, der byder på en meget høj nyttevirkning og et lavt elforbrug med minimal miljøbelastning. Når climaVAIR anvendes til opvarmning bydes på energimærke A++ og A+, og ved køling A+++ og A++.
Ydelse varme: 3,81 kW
Tilslutning: 1/4 x 3/8 "
Energimærke: A++
Farve: Hvid
Kølemiddel type: R32
Forsyningsspænding: 230 V AC
SCOP tekst: 4,4
Oprindelsesland: CN
Toldkode: 84151010

Varen er helt ny