Skip to content

Presseværktøj

  Praktisk presseværktøj Hvis du er i gang med det helt store gør-det-selv VVS-projekt i hjemmet – måske en totalrenovering af badeværelset med alt hvad det indebærer af VVS-artikler eller en udskiftning af de gamle, rustne radiatorer, kan det være, du er kommet ...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

 

Praktisk presseværktøj

Hvis du er i gang med det helt store gør-det-selv VVS-projekt i hjemmet – måske en totalrenovering af badeværelset med alt hvad det indebærer af VVS-artikler eller en udskiftning af de gamle, rustne radiatorer, kan det være, du er kommet til det punkt, hvor du nu ikke aner, hvad i alverden du skal stille op med alle de nye rør, som jo skal tilsluttes. Svaret er det smarte presseværktøj! Med et presseværktøj (eller blot presværktøj) slipper du for at skulle bakse rundt med bøvlede løsninger ved tilslutningen af dine rør og risiko for, at tilslutningerne ikke holder tæt.

Hos GreenDozer.com forhandler vi forskellige typer presseværktøj til priser, der er presset i helt i bund. Når du køber dit presseværktøj hos os, er det ikke bare en hvilken som helst vare, du modtager. Nej, ligesom med alle vores andre varer er der nemlig tale om helt nyt, overskydende presseværktøj fra anerkendte, danske grossister. Presseværktøj der ellers ville være endt som skrot på lossepladsen. Har du rør, der skal tilsluttes, finder du her presseværktøj i professionel kvalitet til yderst pressede priser.

Hvad er presseværktøj?

Presseværktøj er et smart og praktisk værktøj, der faktisk minder meget om en tang, som anvendes til rørtilslutninger i forbindelse med forskellige VVS-projekter. Skal du for eksempel montere eller udskifte rørtil drikkevand eller varmesystemer, kan du fikse rørtilslutningerne ved brug af presseværktøj. Presseværktøjet bruges til at presse rørene sammen, indtil de slutter helt tæt. Ved at presse rørene sammen er du sikker på, at samlingerne af rørene forbliver stærke, da det er en utroligt holdbar måde at tilslutte rør på. Du kommer altså ikke lige pludselig til at stå i vand til knæene, fordi tilslutningen på vandrørene under køkkenvaskener bristet.  

Der findes et stort udvalg af forskelligt presseværktøj, der passer til ethvert VVS-projekt. Du kan blandt andet få el presseværktøj, pressemaskiner eller manuelle, selvjusterende pressetænger. Presseværktøj fås desuden til forskellige tykkelser og typer af rør, så det presseværktøj du skal bruge afhænger af dit projekt, samt hvilken type rør du arbejder med. 

Køb dit presseværktøj hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Står du og mangler presseværktøj, kan du finde et helt særligt udvalg hos GreenDozer.com. Her finder du helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister. Køber du dit presseværktøj hos os, gør du både en super god handel og en god gerning. Desværre er det nemlig sådan, at grossisterne ikke kan komme af med mange af deres helt nye varer, og derfor ender de nye, overskydende varer ofte deres dage som skrot på lossepladsen. Sammen med dig kan vi redde varerne fra denne triste skæbne. Du kan derfor spare helt op til 90 % på vores nye, overskydende varer, så du både gør en god gerning og en rigtig god handel.

Hvis du gerne vil vide mere om vores sortiment af helt nye, overskydende varer og bekæmpelse af skrot i byggeindustrien, kan du læse meget mere her. Kunne du tænke dig at modtage skarpe tilbud og nyheder om vores skiftende sortiment, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev.