Skip to content

Lommelygter, håndlamper og pandelamper

  Lommelygter – arbejdsbelysning lige ved hånden Holy moly, der er da nok ikke noget mere frustrerende end at skulle udføre en arbejdsopgave – og så ikke kunne se ordentligt på grund af dårligt lys. Måske står du med hovedet inde i skabet med husets rørførin...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (71)

Sorter efter

Pris pr. stk

262,00 DKK 209,60 DKK
Kun  26,20 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

660,00 DKK 528,00 DKK
Kun  66,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

243,00 DKK 194,40 DKK
Kun  24,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

339,00 DKK 271,20 DKK
Kun  33,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

518,00 DKK 414,40 DKK
Kun  51,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

391,00 DKK 312,80 DKK
Kun  39,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

604,00 DKK 483,20 DKK
Kun  60,40 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

311,00 DKK 248,80 DKK
Kun  31,10 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

425,00 DKK 340,00 DKK
Kun  42,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

685,00 DKK 548,00 DKK
Kun  68,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

545,00 DKK 436,00 DKK
Kun  54,50 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

318,00 DKK 254,40 DKK
Kun  31,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

 

Lommelygter – arbejdsbelysning lige ved hånden

Holy moly, der er da nok ikke noget mere frustrerende end at skulle udføre en arbejdsopgave – og så ikke kunne se ordentligt på grund af dårligt lys. Måske står du med hovedet inde i skabet med husets rørføring og skygger for al loftlys, eller måske skal du skifte en pære på bilen og kan simpelthen ikke komme til at se, hvordan pæren skal sættes i – og hver gang du stikker krydderen så tæt på, som du overhovedet kan komme, ja, så står du med en ren solformørkelse. Med en pandelygte på hovedet, eller en lommelygte i arbejdsbukserne eller lige ved hånden, kan du altid klare dig med den mest dunkle arbejdsbelysning.  

Hos GreenDozer finder du et stort udvalg af lommelygter i bedste kvalitet. Vi forhandler alt fra helt traditionelle lommelygter over multilygter til praktiske pandelamper.   

LED-lommelygter

Nærmest alle lommelygter laves i dag med LED-pærer som lyskilde. Det skyldes, at LED giver en god kraftig lyskegle, da den faktisk er op til fem gange mere klar end lys fra eksempelvis en glødepære, som var det, der tidligere blev brugt i lygterne. Det smarte ved LED-lommelygter er desuden, at LED-teknologien er energieffektiv, og derfor har du faktisk rigtig lang batterilevetid på din lommelygte. Du får altså masser af krudt for pengene, når du investerer i en praktisk LED-lommelygte, og de er faktisk også både mindre, klarere og lettere end nogensinde – helt perfekte til håndholdt arbejdsbelysning. 

Det skal du kigge efter ved LED-lommelygter 

Når du skal bruge LED-lommelygter til arbejdsbelysning, kan det være en rigtig god idé lige, at undersøge det, der betegnes som modstandsdygtighed og ikke mindst vandtæthed. Modstandsdygtighed henviser til, hvor modtagelig lommelygten er over for tab mod en hård overflade. Modstandsdygtigheden måles i meter og lommelygterne testes faktisk ved, at man taber dem 6 gange på et hårdt underlag for at sikre, at de stadig fungerer optimalt, hvis du skulle tabe den under arbejdet.  

Vandtætheden på en lommelygte er også vigtig. Særligt hvis du påregner at bruge den til arbejde udendørs. Vandtætheden sikrer nemlig at lommelygten kan bruges i regnvejr og skulle du mod alle odds komme til at tabe den ned i spand vand, ja så kan den også klare det. 

Pandelampe - til mange formål

Pandelampen er stort set uundværlig i vinterhalvåret, hvad enten du skal have hænderne fri til arbejdet, eller gerne vil fastholde dine gå- og løbeture i skoven, når mørket er faldet på. 

En pandelampe er altså ideel til dig, der ønsker en lygte til flere formål, og du bør overveje, om du skal bruge en pandelampe med LED og som er genopladelig. Som udgangspunkt er en genopladelig pandelygte at foretrække.

Skal du f.eks. en tur i skoven, når det er mørkt, så skal du gå efter en god pandelampe, der kan give dig ekstra meget lys til at finde rundt. Ideelt set har pandelampen til natløb i skoven både LED, som giver dig et godt lys ved dine fødder samt en LED med spot, der viser dig stien længere fremme. Flere pandelamper kan dog klare begge dele med én kraftig LED, der laver en oval lyskegle, og giver dig et stort og behageligt lysområde. Gå efter en pandelampe designet til løb på minimum 200 lumen og gerne mere.

En kompakt og letvægts pandelampe, der sidder godt på hovedet vil være optimal til løb i byen. Når du bevæger dig i trafikken, skal en løbepandelampe give dig ekstra synlighed og sikkerhed, så både fodgængere, biler og cyklister kan se dig i god tid. Det er en god ide, at vælge en pandelampe med indbygget baglygte, der signalerer din tilstedeværelse bagfra. I forhold til lumen vil alt omkring 100 lumen og mere være tilstrækkeligt.

Køb lommelygter, håndlamper og pandelamper hos GreenDozer og bekæmp skrot 

Når du køber lommelygter, pandelamper, håndlamper og lygter hos GreenDozer, gør du en helt speciel handel, hvis du går efter vores overskudsvarer. Her kan du nemlig gøre et godt køb på spritnye, overskudsvarer. Du bidrager faktisk også til et mere bæredygtigt Danmark. Men hvordan i alverden kan det lade sig gøre? Vores overskudsvarer er helt nye, hvilket betyder, at det er varer, som grossister og producenter ikke kan få solgt til deres faste erhvervskunder. De ser derfor ofte ikke anden udvej end at sende varerne til skrot, når de forgæves har forsøgt at komme af med dem. Det er en skam og et forfærdeligt ressourcespild. Hjælp os med at bekæmpe skrot i byggebranchen ved at købe nye, overskydende lommelygter, pandelamper og håndlamper.