Skip to content

Spraymaling

Spraymaling når det skal være nemt og hurtigt Spraymaling, spraydåse eller lak, kært barn har mange navne, er et must for dig, som er den kreative gør det selv-type. Spraymaling er jo mere eller mindre genial, da disse herlige dåser kan anvendes til mange formål. M...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (10)

Sorter efter

Pris pr. stk

99,00 DKK 79,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

66,00 DKK 52,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

207,00 DKK 165,60 DKK
Kun  20,70 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

46,00 DKK 36,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

57,00 DKK 45,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

81,00 DKK 64,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

114,00 DKK 91,20 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

279,00 DKK 223,20 DKK
Kun  27,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

269,00 DKK 215,20 DKK
Kun  26,90 / måned med

Lev. omk. tillægges

Spraymaling når det skal være nemt og hurtigt

Spraymaling, spraydåse eller lak, kært barn har mange navne, er et must for dig, som er den kreative gør det selv-type. Spraymaling er jo mere eller mindre genial, da disse herlige dåser kan anvendes til mange formål. Måske har du et par triste, gamle træstole, som du ikke kan nænne at smide ud, så kan du med et par dåser spraymaling til træ i en flot farve nemt få dem til at se næsten helt nye ud igen. Det kan også være langt nemmere og hurtigere til mange maleopgaver at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Skal du f.eks. male din gamle radiator, er spraymaling en sikker vinder, da den nemt kan male de ru overflader eller flader dækket af rust, da den bedre når ind i riller og hak, som ellers kan være svære at dække med pensel eller rulle. Hos GreenDozer.com finder du spraymaling i bedste kvalitet. Men det er faktisk ikke hvilke som helst spraymaling, du finder hos os. Det er nemlig nye, overskydsvarer, som grossisterne ikke kan få solgt, og som du derfor kan få til knivskarpe priser. 

Hvad bruges spraymaling til? 

Der findes mange forskellige typer spaymaling, som passer til forskellige formål og flere forskellige materialer. På den måde kan du helt selv bestemme, hvilken type spraymaling du vil anvende, og det betyder også, alt efter hvilke spraymaling du vælger, at du kan bruge den samme spraymaling til både træ, glas og forskellige typer plastik. 

Radiatorspray

Radiatorspray er en lak med fremragende dækkeevne- og påfyldningsegenskaber til at pynte og reparere radiatorer og centralvarmerør. Radiatorlak er modstandsdygtig over for varme og rengøringsmidler og har en varig farve og en varig glans. Radiatorlak er rust forebyggende og ridsefri og stødsikker.

Akryllak

Denne spray er en hurtigtørrende akryllak til f.eks. at pynte og reparere stål, letmetalfælge og navkapsler.

Lak til meget høje temperaturer

Spraymaling til behandling af overflader, behandlet og ubehandlet, som udsættes for meget høje temperaturer. Sådan en lak er modstandsdygtig over for benzin, kemikalier og vejrpåvirkninger og er varmebestandig til 800C.

Metallisk lak

Hurtigtørrende lak til behandling af overflader af træ, metal, aluminium, glas, sten og forskellige typer plast. Metallisk lak er gnidefast, ridsefast og slidstærk og modstandsdygtig over for vejrpåvirkninger. 

Køb spraymaling hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Når du køber spraymaling hos GreenDozer.com er det noget helt særligt. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, når du handler hos os. Det skyldes, at alt vores spraymaling, ja, faktisk alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det er varer, som grossisterne ikke kan få afsat til deres faste erhvervskunder og derfor brænder inde med. Det betyder, at de nogle gange ikke ser anden udvej end at skrotte helt nye, fejlfrie varer, der aldrig har været pakket ud. Det er en skam. Derfor kan du købe overskydende varer hos GreenDozer.com og spare op til 90 %, så du kan gøre en god handel og en god gerning. Se hele vores udvalg af helt nye overskudsvarer her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for gode tilbud.