Skip to content
Overskudsvare

Stopventil selvlukkende med krydsgreb 1/2"

SKU: 93-31436 / Mærke: Bjørn Hammer

Urinalventilen er en 100% dansk produceret selv-lukkende skylleventil med krydsgreb. Urinalventilen egner sig til urinalinsta...

Producentens varenr.: 618795104
EAN Nr.: 2050000002939
VVS nr: 618795104
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Urinalventilen er en 100% dansk produceret selv-lukkende skylleventil med krydsgreb. Urinalventilen egner sig til urinalinstallationer, hvor der er behov for en enkel mekanisk skyllefunktion og et minimalt vandforbrug samtidig med et æstetisk design. Urinalventilen åbnes ved at dreje krydsgrebet med uret.

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores sælgere har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores sælger et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, sælgerne og klimaet.