Skip to content

Erfaren sortimentsansvarlig til banebrydende virksomhed i byggebranchen

GreenDozer er en e-commerce platform, hvor alle byggebranchens aktører får adgang til varer og løsninger, så vi sammen kan bygge en bæredygtig fremtid uden spild. Vi tror på, at fremtidens byggeri står på et fundament af større omtanke og respekt for verdens ressourcer. GreenDozer er platformen for alle, der ønsker at bidrage til at øge genbrug og minimere spild i byggebranchen.

GreenDozer har netop fået Danmarks største nedrivningsvirksomheder med i ejerkredsen, og er nu ved at opbygge organisationen i de nye lokaler i hjertet af Aarhus. Hertil skal vi bruge en sortimentsansvarlig, der skal arbejde på tværs af organisationen. Vi er et mindre team, der sammen med vores investorer har stor erfaring indenfor byggeriet, og sammen skal vi være med til at revolutionere branchen.

Profil

Du kommer ind i en virksomhed, der skal bygge en organisation på kort tid. Din titel vil blive ”sortimentsansvarlig”, men særligt i starten, vil du arbejde meget operationelt. Den udfordring skal du derfor være klar på. Dog forventer vi, at teamet hurtigt vokser, og at du derfor, inden længe, skal have flere kollegaer.

Du har en baggrund i byggebranchen, og har stort kendskab til hvorledes der skabes sammenhæng mellem sortimentet og en e-commerce platform Du sidder muligvis i dag og har ansvaret for sortimentet hos en webshop. En af dine primære opgaver vil være tæt dialog med vores eksterne samarbejdspartnere såvel som leverandører af byggematerialer, der leverer både basisvarer, overskudsvarer og genbrugte byggematerialer. Sortimentet omfatter alt fra klassiske byggematerialer, EL og VVS-materialer til værktøj og befæstelse.

Det er vigtigt, at du er stærk i tal og MS Excel og sammenholdt med dit gode overblik og samarbejdet med vores Business Analyst, skal du sikre, at der er styr på sortimentet og vores prisstrategier, der styres i vores prisoptimeringsværktøj.

Vi er en ambitiøs virksomhed, og vi mener, at det er vigtigt at tilbyde vores medarbejdere en fleksibel hverdag med god balance. Derfor skal du kunne arbejde ud fra et princip om ”frihed under ansvar”.

Praktisk information

  • Jobstart: Hurtigst muligt.
  • Timetal: Fuldtid.
  • Arbejdstider: Fleksibelt

Samtaler afholdes løbende. 

Din ansøgning (mrk. ”indkøb”), indeholdende CV, sendes til JA@GreenDozer.com.

 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Jonas Andersen på tlf. 22220055.