Skip to content
Overskudsvare

SOLO clips lampe E27, sort

SKU: 947-100059 / Mærke: MF Energi

Stilfuld sort E27 Solo clips lampe med 1.5m ledning og afbryder på. Max 60W.   Denne smarte klemme lampe kan anvendes til skr...
Kun  19,90 / måned med

Producentens varenr.: 100. SOLO-SORT
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
Stilfuld sort E27 Solo clips lampe med 1.5m ledning og afbryder på. Max 60W.   Denne smarte klemme lampe kan anvendes til skrivebordet, bog reolen eller senge gavlen, så du har lys lige der, hvor der er brug for det.
Vægt i kg 0.3
Sokkel E27
Farve Sort

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter