Skip to content
Overskudsvare

Ansell Edmont slidstærk vinter arbejdshandske (10/XL)

SKU: 3885-9999-52590XL / Mærke: Ansell Edmont

Slidstærk vinter arbejdshandske fra Ansell Edmont i str. 10/XL. Træder i stedet for den klassiske handske til almen brug ved ...

Leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Slidstærk vinter arbejdshandske fra Ansell Edmont i str. 10/XL.

Træder i stedet for den klassiske handske til almen brug ved mellemsvære til svære anvendelsesområder, da denne handske er mere kraftig. Mere fleksibel, mere komfortabel, langt mere bestandig. Højeffektiv nitrilimprægnering.

Har rigtig god slidbestandighed og yder god beskyttelse mod mindre skader, snit og punktering. Afviser effektivt fedt, olie og snavs. Blødt, fleksibelt jerseyfor. Har tætsiddende, komfortabel pasform, samtidig med at hånden er sikkert polstret. Absorberer sved og holder hånden tør og komfortabel i længere tid. Fremragende tørt greb. Gør håndtering hurtigere og nemmere.

Vægt i kg 0.2
Størrelse 10

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter