Skip to content
Overskudsvare

REPEATER PG2 (48T) RP-600

SKU: 41-7290103305147 / Mærke: Visonic

Så længe lager haves. Repeater, PG2, trådløs 868MHz, strømforsyning medfølger, 2-vejs. Med backup batteri (48t). For Powermaster

Producentens varenr.: 0-100971
EAN Nr.: 7290103305147
El nr.: 5485553737
Pakkestørrelse: 6
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
Så længe lager haves.

Repeater, PG2, trådløs 868MHz, strømforsyning medfølger, 2-vejs.

Med backup batteri (48t). For Powermaster
Alle de trådløse systemdele til PowerMaster benytter sig udelukkende af PowerG 2-vejs kommunikation med synkroniseret ”Frequency Hopping Spread Spectrum (TDMA/FHSS)”, hvilket sikrer mod tab af alarmer og eliminerer unødvendige gentagelser af transmissioner. Endvidere giver denne kommunikation også en længere batterilevetid (op til 6-8 år ved typisk brug) og mulighed for at programmere enhederne direkte fra centralen. Kommunikationen er naturligvis beskyttet af AES-128 kryptering.

Detektorerne har indbygget signalstyrkemåler, hvilket giver installatøren mulighed for at vælge den optimale placering uden at skulle gå tilbage til centralen for at tjekke den aktuelle signalstyrke. Alle enheder kan indlæses i centralen ved hjælpe af den unikke ID-kode, som er påtrykt på alle enhederne. ID-koden tastes ind i centralen, og udfra koden kender centralen alle specifikationerne på den enkelte enhed.

SirenNet giver mulighed for at aktivere alle sirener og branddetektorers lydsignaler på samme tid og kan dermed advare personer i alle lokaler om at forlade bygningen hurtigst muligt i tilfælde af brand. Denne mulighed kan være en stor fordel at benytte, især i større boliger og erhvervsbygninger.

Type: Interfacemodul

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores sælgere har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores sælger et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, sælgerne og klimaet.