Skip to content

Ny platform: GreenDozer

GreenDozer har fået nyt websiteGreenDozer har fået nyt website

 

Endelig kan vi præsentere vores helt nye platform med nyt design.

Vi har givet GreenDozer.com en gevaldig make-over. Designet er nu meget mere brugervenligt og moderne. Vi har også forbedret funktionaliteten, så det nu bliver endnu nemmere at købe og sælge brugte byggematerialer. 

Nyheder på platformen:

Stadig stor rabat – bare uden rabatsplatter

I forbindelse med lanceringen af vores nye platform har vi taget en beslutning om at fjerne de vejledende listepriser fra alle varer, og dermed også grundlaget, som det tidligere rabatmærkat var baseret ud fra.

Vi har nemlig lyttet til den feedback, vi har fået fra vores hjælpsomme kunder og droppet rabatskiltene til fordel for et mere ensartet og gennemført udseende på platformen.

Det betyder ikke at priserne er sat op og man ikke længere sparer noget hos os - tværtimod.

Vores fokus er selvfølgelig på genbrugsvarer og overskudsvarer, så her vil du altid kunne gøre en knivskarp handel, men vi mener at det også skal være muligt at få ”hele pakken” det samme sted, til gode priser. Derfor er størstedelen af vores basis sortiment faktisk også billigst på markedet.

Ny fragtløsning uden minimumsbeløb

Nu er der fri fragt på ordre over 5.000 kr. og ingen minimumsbegrænsning.

På vores gamle website havde vi fri fragt på alle ordre, men til gengæld skulle du købe for minimum 295 kroner ad gangen for at foretage et køb.

På vores nye platform har vi valgt at fjerne minimumskøbsbegrænsningen på fragt og har udviklet en ny fragtløsning.

Det har ikke været en helt nem opgave at finde på den bedste løsning på fragtproblematikken. Da en enkelt ordre på GreenDozer kan indeholde varer fra flere forskellige leverandører, som der derfor skal dele fragtprisen mellem sig.

Med leverandører placeret i forskellige dele af landet og med varer, der spænder lige fra en enkelt skrue til en olietank på 1.200 liter, har det været lidt et puslespil.

Med vores nye fragtløsning uden minimumsbegrænsning mindsker vi, at vi bidrager til at kunder putter mere i deres kurv, end de egentlig har brug for. Ved at gøre dette er vi klar over, at nogle af vores kunder, som har vænnet sig til fri fragt på alle ordre uanset størrelse, måske vil blive skuffet ved næste bestilling, og til dem beklager vi.

Heldigvis er vi glade for at kunne glæde alle dem, som har efterspurgt en løsning uden minimumsbeløb.

Læs mere om fragt her.

Ny forbedret blog

Vi har forbedret vores blog, så det nu er endnu nemmere at blive klog på emner som berører byggebranchen, renovationsprojekter og bæredygtighed.

Gennem vores blogforside kan du tilgå vores forskellige temaer:

Tag et kig på bloggen og bliv klogere eller lad dig inspirere til et nyt projekt lige her.

Vi håber, at du vil tage godt imod vores nye platform, men hvis du oplever, at der er noget, der ikke fungerer optimalt, så er du altid velkommen til at kontakte os med gode input.