Skip to content
Overskudsvare

Mirage glas pendel Ø15 cm

SKU: 87-3079645 / Mærke: Hagro

Glas pendel i mundblæst blank hvidt glas. Krom metaldele. 40W E14-fatning (lille). Hvid plast baldakin. 150 cm klar rund ledn...

Producentens varenr.: 102153
Leveringstid: 1-3 arbejdsdage
Glas pendel i mundblæst blank hvidt glas. Krom metaldele. 40W E14-fatning (lille). Hvid plast baldakin. 150 cm klar rund ledning. Obs. småfejl og luftbobler i glas kan forekomme, da der er tale om mundblæst glas.
Vægt i kg 1.5
Bredde (mm) 150
Højde (mm) 90
Farve Hvid

Varen er helt ny

En overskudsvare hos GreenDozer er en helt ny vare, som en af vores leverandører har for mange af på lager. Det kan der være forskellige årsager til, men fælles for overskudsvarerne er, at hvis ikke varen bliver solgt, kan den helt nye vare potentielt ende som skrot. Når en helt ny varer skrottes, giver det vores leverandør et økonomisk tab, og på samme tid belastes klimaet, da al CO2 medgået produktion, transport og lagerlægning af varen frigives. Hos GreenDozer støtter vi op om et mere bæredygtigt Danmark. Det gør vi ved at arbejde med FN’s Verdensmål 12.5, der handler om at reducere affaldsmængden globalt, for derved at reducere klimapåvirkningen. Hos GreenDozer sælger vi derfor overskudsvarer til gavn for både dig, leverandørerne og klimaet.

Relaterede produkter