Skip to content

Grundfos

Verdens førende producent af pumper 

Mangler du en pumpe til cirkulation, dræn eller en kælder- og lænsepumpe? Så skal du se nærmere på Grundfos

...

Alle varer i denne kategori (5)

Sorter efter

Pris pr. stk

2.780,00 kr 2.224,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.978,00 kr 1.582,40 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.286,00 kr 1.828,80 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

3.391,00 kr 2.712,80 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

4.004,00 kr 3.203,20 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Grundfos: Pionerer inden for pumpeløsninger

Grundfos er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i Bjerringbro af Poul Due Jensen. Siden 1940’erne har virksomheden produceret pumpeløsninger i særklasse. Grundfos innovative arbejde, som gang på gang har sat nye standarder, har gjort dem brancheledende og verdenskendte. I dag har Grundfos over 20.000 ansatte i mere end 45 lande verden over.  

Grundfos producerer pumper til flere forskellige formål, så hvis du har brug for en cirkulationspumpe eller en pumpe til dræn, -kælder eller en lænsepumpe, så bør du overveje at købe en pumpe fra Grundfos. Kendetegnet ved pumperne fra Grundfos er at de er i høj kvalitet samt økonomiske og intelligente i drift. 

Køb billige pumper fra Grundfos

GreenDozer er en digital platform med genbrugs-, overskuds- og basisvarer. Her kan du købe Grundfos varer til en god pris. Nogle af vores varer fra Grundfos er overskudsvarer, som betyder at det er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med.  

Fælles for overskudsvarerne fra Grundfos er, at de er helt nye og ligger på lager hos vores sælgere - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber en overskudsvare, gør du en god handel, du redder varen fra skrot og du er med til at minimere spild i byggebranchen. 

Grundfos og bæredygtighedGrundfos og bæredygtighed

Grundfos og bæredygtighed  

Virksomheden har en mission om at sikre adgangen til rent vand for flere mennesker rundt om i verden og beskytte verdens dyrebare vandressourcer og passe på klimaet undervejs.