Geberit

Producent

Geberit

Kvalitetsprodukter til det tidløse badeværelse

Sætter du pris på kvalitet, godt håndværk og er kun de allerbedste materialer godt nok, så skal du vælge sanitetsløsninger fra Geberit.

...
Skip to content

Alle varer i denne kategori (7)

Sorter efter

Pris pr. stk

2.626,71 kr 2.101,37 kr

Fri fragt

Pris pr. stk

120,00 kr 96,00 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

112,00 kr 89,60 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

439,58 kr 351,66 kr

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

190,00 kr 152,00 kr

Lev. omk. tillægges

Europamester i bad og sanitet

Geberit laver sanitetsprodukter, hvor kvalitet, funktion og design går hånd i hånd. De er kendte for at producere sanitetsprodukter til badeværelset i klassisk design. Det var Caspar Melchior Gebert der tilbage i 1874 i Schweiz startede et VVS-firma, der senere blev til det Geberit, vi kender i dag. Virksomheden startede med at lave sanitetsprodukter, men i starten af 1900-tallet udvidede Geberit deres sortiment til også at indeholde mange andre produkter, heriblandt haner til toilettet, vandrør, ventiler og meget mere. 

Professionel kvalitet

GreenDozer er en markedsplads med genbrugs-, overskuds- og basisvarer. Her kan du købe Geberit produkter til en god pris. Nogle af vores Geberit produkter er overskudsvarer, som betyder at det er varer, som grossister, byggemarkeder eller producenter ligger inde med.

Fælles for overskudsvarerne fra Geberit er, at de er helt nye og ligger på lager hos vores sælgere - klar til at blive leveret direkte til dig. Når du køber en overskudsvare, gør du en god handel, du redder varen fra skrot og du er med til at minimere spild i byggebranchen. 

Stilrent og tidløst udtryk

Geberit har et hav af fine løsninger til badeværelset, så du kan være sikker på at få et badeværelse hvor funktionalitet og kvalitet går hånd i hånd.  

Det må du selv

Ifølge Sikkerhedsstyrelsen er der nogle elinstallationer, du gerne selv må udføre i dit hjem. Det drejer sig om:

  1. Udskiftning af afbryder: Du må gerne udskifte din normale afbryder til en med lysdæmpning.
  2. Trækning af ledninger: Det gælder dog kun ledninger, der trækkes fra stikkontakter og lampeudtag.
  3. Tilslutning af køleskab: Du må gerne selv tilslutte og afkoble dit køleskab, når det skal udskiftes.
  4. Tilslutning af ovn, komfur og emhætte: Du må dog kun tilslutte disse tre selv, hvis du kan gøre det uden brug af værktøj, og hvis de er udstyret med en stikprop.
  5. Montering af lamper: Du må selv hænge lamper op og montere dem. Men kun hvis der allerede er lavet udtag.
  6. Udskiftning af opvaskemaskine: Du må selv udskifte din opvaskemaskine, men kun hvis den nye og den gamle har stikprop og en stophane.