Skip to content

Hus og have

Når det kommer til at skabe et smukt, funktionelt og behageligt hjem og have, er valg af materialer og produkter af afgørende betydning. De rigtige materialer kan forbedre æstetikken, holdbarheden og funktionaliteten af dit hus og have. Genbrugsmaterialer spiller en centr...

Mest populære varer

Når det kommer til at skabe et smukt, funktionelt og behageligt hjem og have, er valg af materialer og produkter af afgørende betydning. De rigtige materialer kan forbedre æstetikken, holdbarheden og funktionaliteten af dit hus og have. Genbrugsmaterialer spiller en central rolle i at skabe et miljøvenligt og stilfuldt rum, samtidig med at de reducerer affaldsmængden 
 
Hvis du er på udkig efter varer til dit hjem og din have, er du kommet til det rette sted. På GreenDozer har vi et bredt udvalg af varer, der passer til dine behov. Fra alarmer, haveredskaber til møbler har vi alt, hvad du skal bruge for i dit hjem.  

Skab unikke oaser udenfor med genbrugte materialer 

Genbrugte materialer til udendørs brug kan tilføje en unik charme og personlighed til din have. Gamle mursten, genbrugt træ og genanvendte sten kan bruges til at skabe stier, terrasser og havebede. Disse materialer bærer historie og patina, og har hver især sin egen unikke karakter. Ved at vælge genbrugsmaterialer kan du skabe et udendørs rum, der skiller sig ud og bidrager til bæredygtigheden.

Indret dit hjem med genbrugte bæredygtige materialer 

Genbrugte materialer kan også spille en afgørende rolle i indretningen af dit hjem. Gamle døre, vinduer eller trægulve kan genbruges og få nyt liv som en del af din indretning. Disse materialer tilføjer autenticitet og karakter til ethvert rum, samtidig med at de reducerer behovet for at producere nye materialer. Ved at bruge genbrugsmaterialer viser du en bevidsthed om miljøet og skaber et hjem med en unik historie. 

Kreativitet og genbrug 

At bruge genbrugsmaterialer i hus og have giver mulighed for kreativitet og individualitet. Du kan kombinere forskellige genbrugsmaterialer for at skabe et unikt og personligt udtryk. Det kan være en sjov udfordring at finde og genbruge materialer, der passer til din æstetik og behov. Ved at vælge genbrugsmaterialer kan du være med til at skabe et miljøvenligt og inspirerende hjem og have. 

Find hvad du mangler blandt vores mange kategorier 

Her på siden har vi samlet alt til dit hus og have. Uanset om du leder efter støvsugere, plæneklippere til haven eller udstyr til haven, så kan du finde det her. Vi har også varer til større projekter som nybyggeri, og vores kunder inkluderer alle fra gør-det-selv manden, og håndværkeren til større bygherrer. 

Køb genbrugte byggematerialer hos GreenDozer  

GreenDozer er byggebranchens platform, som arbejder hver dag for at minimere spild ved at bekæmpe skrot. Det gør vi ved at sælge overskudsvarer og genbrugsvarer, som sagtens kan få et nyt liv, men som står til at blive skrottet. 
 
Stort set alle de brugte varer, som du kan finde på GreenDozer, er selektivt blevet nedtaget af professionelle håndværkere fra byggerier. Dog er det også muligt at finde materialer og varer, som aldrig har været brugt, men som skal sælges som værende ‘brugt’. Det skyldes at varerne har stået på en byggeplads, men af en grund aldrig er blevet taget i brug. Det kan typisk være fordi, der er blevet bestilt for mange materialer til et byggeprojekt eller lignende. Så fremfor at smide byggematerialerne ud, sælges de på GreenDozer.   
 
En overskudsvare er en helt ny vare, som aldrig har været i brug, men som af den ene eller anden årsag er kommet i overskud hos forhandleren. Det kan være grossister, byggemarkeder eller producenter, der mangler lagerplads på grund af, at der kommer nye varer på markedet, eller en kunde har bestilt et stort parti, og annulleret ordren igen. Uanset årsagen, så ønsker leverandøren at sælge frem for at skrotte, og som kunde kan du derfor gøre en rigtig god handel ved at redde varen fra skrot.