Skip to content

P-skiver

Elektroniske p-skiver – sådan slipper du for p-bøder En elektronisk p-skive indstiller selv tiden, når bilen holder stille. Så hvis du har overset et p-skilt med begrænset parkeringstid, så slipper du for bøden, fordi din elektroniske p-skive selv sætter tidspunkt...
Der er desværre ingen varer, der matcher dit valg i øjeblikket. Når du har oprettet en konto hos GreenDozer.com kan du tilføje kategorien til dine favoritter, og vælge at modtage en email, så snart, der kommer nye varer i kategorien.

Elektroniske p-skiver – sådan slipper du for p-bøder

En elektronisk p-skive indstiller selv tiden, når bilen holder stille. Så hvis du har overset et p-skilt med begrænset parkeringstid, så slipper du for bøden, fordi din elektroniske p-skive selv sætter tidspunktet. Du skal dog stadig holde et vågent øje med parkeringsskilte, da du selvfølgelig skal nå tilbage til bilen, inden tiden udløber.

Elektroniske p-skiver i mange designs

Elektroniske p-skiver findes i mange designs, og de fleste ligger i et fornuftigt prisleje. Så du har faktisk muligheden for at tage stilling til, hvordan du ønsker designet skal være. P-skiven sidder trods alt permanent i din forrude, så den må jo gerne være smart at se på.

Du kan selvfølgelig også stadig købe en helt gammeldags og manuel p-skive, som du selv sætter ligesom et analogt ur. Det er dog den elektroniske p-skive, der bliver solgt klart flest af – og det er med god grund.

Husk at holde øje med batteriniveauet

En elektronisk p-skive er batteridrevet (nogle få er soldrevet). Derfor er det vigtigt, at du holder øje med, om p-skiven løber tør for batteri. Hvis det sker, og du ikke opdager det, er du nemlig garanteret en p-bøde, hvis p-vagten kommer forbi. Heldigvis holder batterierne i elektroniske p-skiver forholdsvis længe, men bøden er stadig irriterende, hvis den lander i din forrude.

Husk at tjekke p-skiven, når vi skifter fra vintertid til sommertid og omvendt

Der er forskel på, om elektroniske p-skiver selv kan indstille tiden fra sommertid til vintertid og omvendt, når den tid rammer. Derfor skal du holde ekstra godt øje med p-skiven i disse perioder. Nogle p-skiver ændrer desuden tiden på et andet tidspunkt, end vi er vant til, at vores ure og telefoner indstiller sig. Så hvis du selv har ændret tiden derpå, skal du lige dobbelttjekke dagen igennem, for at se, at den ikke også har indstillet sig selv, så den nu er en time forskudt den modsatte vej.

Her skal p-skiven sidde

En p-skive – manuel eller elektronisk – skal sidde, så den tager mindst muligt udsyn for føreren af køretøjet. Og det gør den i nederste højre hjørne, altså i bunden af forruden i passagersiden.

GreenDozer bekæmper skrot

Hos GreenDozer arbejder vi hver dag for at bekæmpe skrot. Derfor sælges der overskudsvarer og genbrugsvarer på vores markedsplads. En overskudsvare er en helt ny vare, som producenter, grossister eller byggemarkeder har i overskud på deres lager. Det kan der være flere årsager til, at de har, men fordi den er i overskud, står den til at skulle skrottes. GreenDozer er markedspladsen, hvor disse varer for chancen for at få et liv og blive brugt.

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot her.