Skip to content

Udstyr til bilen

Biludstyr Det rette udstyr til din bil kan gøre tingene nemmere for dig, når du er på farten. Og det er vigtigt at finde netop det biludstyr, som passer til din bil, så uanset om du har en Toyota, en VW eller en Ford – eller om du kører i en benzinbil, en elbil eller...

Mest populære varer

Biludstyr

Det rette udstyr til din bil kan gøre tingene nemmere for dig, når du er på farten. Og det er vigtigt at finde netop det biludstyr, som passer til din bil, så uanset om du har en Toyota, en VW eller en Ford – eller om du kører i en benzinbil, en elbil eller en hybridbil, så passer udstyret til bilen.
Noget udstyr er universelt – som f.eks. en p-skive, som blot klistres i forruden, men andet udstyr, så som en ladestander, passer kun til en elbil.

Stort udvalg af autoudstyr

Vi har et stort udvalg for forskelligt biludstyr, som gør din køretur mere behagelig. Sørg f.eks. altid for at have en p-skive indstillet. Det sker ofte, at folk overser et parkeringsskilt og får en bøde. Hvis du har en ordentlig elektronisk p-skive, er den automatisk sat. Så gælder det bare om at overholde tiden, du må holde på p-pladsen.

Se vores udvalg af p-skiver her.

Kører du i en miljøvenlig bil så som en elbil eller en hybridbil, har du formentlig behov for en ladestander hjem til og nogle ladekabler. Så er du knap så afhængig af det offentlige elnet, og slipper for at vente på den første opladning.

Se vores udvalg af ladestandere og ladekabler her.

Elektronik til bilen er også uundværligt. Køb f.eks magnetiske plader, så dine mobile enheder nemt kan sættes i bilen, så du kan styre dem forsvarligt. Du kan også finde GPS’er og GPS trackere, så du kan spore din bil, hvis den skulle blive stjålet.

Se alt vores elektronik til bilen her.

Vi arbejder hele tiden på at udvide vores sortiment af biludstyr

Hos GreenDozer er vi en markedsplads. Det vil sige, at vores sælgere selv styrer, hvilke varer og hvor mange varer, de lægger op på markedspladsen. Samtidig arbejder vi hele tiden på at få flere sælgere på, så vi kan øge vores sortiment – også indenfor biludstyr. Så hold øje med vores sortiment af udstyr til bilen!

GreenDozer bekæmper skrot

Når du køber biludstyr hos os, kan du vælge mellem basisvarer, overskudsvarer og hvis du er heldig også genbrugsvarer. Vi arbejder nemlig hver dag for at bekæmpe skrot. Overskudsvarer og genbrugsvarer er varer, som bliver skrottet, hvis ikke de bliver solgt hos GreenDozer. Overskudsvarer er helt nye varer, som danske grossister, byggemarkeder eller producenter har i overskud på deres lager, og som af den grund alene skal skrottes for at frigive plads til nyt udstyr. Det synes vi er spild – og det gør vores sælgere faktisk også. Derfor kan du, ved at købe en overskudsvare, redde varen fra skrot.

Læs mere om, hvordan vi bekæmper skrot her.