Skip to content

El terrassevarmere

Terrassevarmer el – de kølige afteners redning  Når solens stråler begynder at få magt, foråret er skudt godt i gang, og sommeren står for døren skriger vejret ude-tid. Haven skal gøres hyggelig og terrassen skal indrettes, så den er klar til sommerens grillfes...

Alle varer i denne kategori (4)

Sorter efter

Pris pr. stk

3.178,00 kr 2.542,40 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.586,93 kr 1.269,54 kr
Kun 158,69 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

1.305,23 kr 1.044,18 kr
Kun 130,52 / måned

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

2.465,00 kr 1.972,00 kr
Betal i rater

Lev. omk. tillægges

Terrassevarmer el – de kølige afteners redning 

Når solens stråler begynder at få magt, foråret er skudt godt i gang, og sommeren står for døren skriger vejret ude-tid. Haven skal gøres hyggelig og terrassen skal indrettes, så den er klar til sommerens grillfester – for der er virkelig ikke noget bedre end en hyggelig grillaften, hvor familie og venner kan samles om lækker mad i dejlige omgivelser. Så når solens stråler langsomt mister sin magt og tusmørket kommer snigende, er det måske ved at være tid til at trække i lange bukser og indhylle sig i lune tæpper.  

Men er det ikke helt nok til at holde den lettere kølige aftenbrise ud, og er du ikke klar til at bryde selskabet op eller rykke indenfor, er en terrassevarmer med el din redning. En terrassevarmer, eller måske kender du den mere under betegnelsen varmelamper til terrassen, forlænger de udendørs sommeraftener og er nærmest uundværlig i det danske klima, der byder på lidt af hvert. Hos GreenDozer.com finder du terrassevarmer el i bedste kvalitet fra bl.a. Solamagic. Men det er faktisk ikke hvilke som helst el terrassevarmere, du finder hos os. Det er nemlig nye, overskydende varer, som grossisterne ikke kan få solgt, og som du derfor kan få til knivskarpe priser.  

Hvordan fungerer en el terrassevarmer? 

En terrassevarmer på el giver et blidt skær og masser af skøn varme, der kan mærkes helt ind i knoglerne. Det særlige ved en el terrassevarmer er, at den blot skal sluttes til en stikkontakt og voila, du kan pludselig mærke, hvordan varmen trænger helt ind i knoglerne. Men hvordan virker det helt præcist? Det kommer faktisk lidt an på, hvilken type el terrassevarmer du vælger. De laves nemlig ud fra to forskellige varmekoncepter, som er henholdsvis quartz kortbølge opvarmning og opvarmning med infrarødt lys – de minder dog om hinanden.  

El terrassevarmer med infrarødt lys 

Denne type terrassevarmer på el kan sammenlignes lidt med solens stråler. De infrarøde stråler varmer ikke luften omkring dig op, men derimod kun dig. Når du slukker for den igen, vil det være ligesom, når en sky går for solen, du mærker øjeblikket, at det bliver køligere. Hele 96 % af energien i denne type terrassevarmer bruges til at genere varme. Det betyder, at størstedelen af strømmen bruges til opvarmning af dig.  

El terrassevarmer med quartz kortbølge opvarmning 

Denne opvarmningsteknologi kan ligeledes sammenlignes med solens stråler, men er mere retningsbestemt end infrarød opvarmning. Når strålerne rammer dig føles det dejligt varmt, men luften omkring dig er faktisk stadig kølig. Den bruger altså ikke energi på at varme luften op, hvilket gør den økonomisk i drift. Kortbølgestrålerne er på ingen måde skadelige  

Køb terrassevarmer el hos GreenDozer.com og bekæmp skrot 

Køb af terrassevarmer med el hos GreenDozer.com er noget helt særligt. Du bidrager nemlig til et mere bæredygtigt Danmark, når du handler hos os. Det skyldes, at alle vores el terrassevarmere, ja, faktisk alle vores varer er helt nye, overskydende varer fra anerkendte, danske grossister og byggemarkeder. Det er varer, som grossisterne ikke kan få afsat til deres faste erhvervskunder og derfor brænder inde med. Det betyder, at de nogle gange ikke ser anden udvej end at skrotte helt nye, fejlfrie varer, der aldrig har været pakket ud. Det er en skam. Derfor kan du købe overskydende varer hos GreenDozer.com og spare op til 90 %, så du kan gøre en god handel og en god gerning. Se hele vores udvalg af nye, overskydende el apparater her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for gode tilbud.