Skip to content

Støvsugere

  Støvsugere til et hvert behov Du kan få mange forskellige støvsugere hvad enten du er på jagt efter tøvsugere med eller uden ledning, med eller uden støvsugerpose og større vådstøvsugere samt en kombination af en våd og tørstøvsuger.  Batteristøvsuger - l...

Mest populære varer

Alle varer i denne kategori (17)

Sorter efter

Pris pr. stk

38,00 DKK 30,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

38,00 DKK 30,40 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

42,00 DKK 33,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

46,00 DKK 36,80 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

15.000,00 DKK 12.000,00 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

8.375,00 DKK 6.700,00 DKK
Del betalingen op med 

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

72,00 DKK 57,60 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

123,00 DKK 98,40 DKK
Kun  12,30 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

418,00 DKK 334,40 DKK
Kun  41,80 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

70,00 DKK 56,00 DKK

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

140,00 DKK 112,00 DKK
Kun  14,00 / måned med

Lev. omk. tillægges

Pris pr. stk

38,00 DKK 30,40 DKK

Lev. omk. tillægges

 

Støvsugere til et hvert behov

Du kan få mange forskellige støvsugere hvad enten du er på jagt efter tøvsugere med eller uden ledning, med eller uden støvsugerpose og større vådstøvsugere samt en kombination af en våd og tørstøvsuger. 

Batteristøvsuger - ledningsfri 

Er du stødt på termen akku støvsuger er det blot en anden betegnelse for en batteristøvsuger – også kaldet en ledningsfri støvsuger. Akku støvsuger er lidt et fagterm og betegnelsen benyttes derfor ofte om særlige batteristøvsugere til industri- og erhvervsbrug. En støvsuger fungerer ved, at en pumpe danner vakuum i et rør, hvilket gør, at støv og snavs suges ind gennem mundstykke og slange. Denne teknologi er forholdsvis gammel, og den elektriske støvsuger kan faktisk dateres helt tilbage til 1868 – hvem havde troet det?  

Der er sket meget siden datidens elektriske støvsugere, og i dag finder du både ledningsfri støvsugere på batteri samt særlige våd/tør-støvsugere til industribrug. Hos GreenDozer.com finder du begge dele. Vi forhandler støvsugere i bedste kvalitet fra anerkendte grossister og producenter. 

Våd/tør-støvsuger 

Våd/tør-støvsugeren bliver i daglig tale også kaldt for en industristøvsuger eller sågar grovstøvsuger. Det skyldes, at den kan klare alt det grove arbejde, som den nu engang kan blive udsat for i industriøjemed. Det kunne være at støvsuge masser af grums op på et værksted, ja sågar støvsuge spildte væsker op. En våd/tør-støvsuger er nemlig designet til at kunne klare det meste. Den adskiller sig nemlig fra den traditionelle husholdsningsstøvsuger ved, at den ikke skal have isat en pose. Den filtrer i stedet snavset via et foldet papirfilter. Derudover er motoren adskilt fra sugekabinen, hvilket gør det muligt for den at suge vand og vådt snavs uden at blive ødelagt. Denne støvsuger-type er derfor ualmindeligt populær blandt håndværkere og rengøringsfolk – men kan faktisk også benyttes i private hjem, hvis du synes din støvsuger kommer lidt til kort. Med en vådstøvsuger, får du nemlig en maskine, der både kan fjerne almindeligt skidt og snavs, og samtidig kan fjerne vandet fra dit stoppede afløb på badeværelset, eller en vandskade i køkkenet.

Støvsugerposer

Til støvsugeren skal du sikre, at du køber den rigtige støvsugerpose. Det er forskelligt hvilken støvsugerpose model støvsugere bruger, og det er derfor vigtigt at læse hvilken model, du har eller ønsker at købe, så du sikre et perfekt match.

Vær derfor opmærksom på, at der findes forskellige slags af støvsugerposer på markedet, du kan blandt andet finde papirs poser, der typisk bruges til almindelige støvsuger, og sikre en hygiejnisk rengøring i dit hjem. Derudover findes der fleeceposer, som både bruges til almindelige støvsugere og vådstøvsugere. En fleecepose, kan typisk indeholde lidt mere end en papirspose og kan være med til at forbedre støvsugerens sugeevne, da luftgennemstrømningen typisk er bedre i mikrofiber eller fleeceposer.

Læs her hvordan du finder den rigtige støvsuger

En støvsuger skal gerne kunne dække dine behov, og derfor er der lige nogle overvejelser, du skal gøre dig, før du køber din næste støvsuger. 

Hvor skal du støvsuge?

Hvor skal du støvsuger og hvor stort et område skal du støvsuge har betydning for længden på ledningen, da den er altafgørende for, at du kan bevæge dig frit, når du støvsuger. På den måde behøver du ikke konstant at skifte stikkontakt, mens du gør rent. Længden på teleskopstangen er også en vigtig faktor, da denne er med til at give dig en større radius, som du kan arbejde på uden at du skal bevæge dig.

Har du tæpper eller trægulv?

De forskellige støvsugere er beregnet til forskellige formål. Nogle er bedst på trægulve, mens andre er bedst til hjem med masser af gulvtæpper. Det er derfor vigtigt, at du undersøger hvad den primært er beregnet til, så den passer til lige præcis dit hjem. I dag kan du også få støvsugere, der har en autofunktion, som selv skifter styrke alt efter om du støvsuger på gulvtæppe aller trægulve, hvilket er meget praktisk, hvis dit hjem har både tæpper og trægulve eller klinker.

Har du husdyr?

Når man har husdyr, kan det være en udfordring at holde gulvene rene for hår. Dette gælder især husdyr som hunde og katte, der fælder en del. Det kan derfor være en fordel, at du har en kraftig støvsuger som egner sig godt til støvsugning af hunde eller kattehår. Så kan du både have husdyr og et rent hjem på samme tid.

Støvsuger med eller uden pose?

Der findes to slags støvsugere, nemlig modellen med pose og modellen uden. Den ældste version er den med pose og fungerer ved at støv og snavs bliver samlet i en pose, der skal skiftes ud når den er fyldt. Den anden model er uden pose og fungerer ved at den samler støv i en beholder, som så skal tømmes efter behov.

Derfor skal du vælge en støvsuger med pose

Disse støvsugerposer skal udskiftes med en ny, når de bliver fyldte. Denne metode er mest hygiejnisk, da du ingen kontakt har med støvet, når støvsugerposen skal skiftes ud. Det er derfor det mest ideelle valg, hvis der i husstanden bor allergikere eller personer, som er følsomme over for støv. 

Derfor skal du vælge en støvsuger uden pose

Støvsugeren uden pose har en beholder hvor støv og snavs bliver samlet, som skal tømmes. Fordelen ved denne type er at man sparer penge, da man slipper for at købe nye poser. Dog er det ikke det bedste valg for de støvfølsomme, da det kan være svært at undgå kontakten med støvet, når støvsugerbeholderen skal tømmes. Til gengæld så er det nemt at se, hvornår den skal tømmes, fordi beholderen typisk er gennemsigtig. I modsætning til støvsuger med pose, så forringes sugeevnen ikke. Det kan nemlig ske med støvsuger med støvsugerpose, når den bliver mere og mere fyldt, hvilket også er med til at stoppe filteret til og yderligere reducere sugeevnen.

Køb støvsugere og støvsugerposer hos GreenDozer.com og bekæmp skrot

Når du køber din støvsuger hos GreenDozer.com, kan du gøre en helt særlig handel, hvis du går efter vores overskudsvarer. Du køber nemlig en helt ny overskudsvare, der ellers ville være gået en trist skæbne i møde som skrot på de danske lossepladser. Men hvorfor pokker har en helt ny batteristøvsuger kurs mod lossepladsen, spekulerer du nok? Det skyldes ganske enkelt, at grossister og producenter nogle gange ikke kan få solgt deres varer. Når det sker, ser de ofte ikke anden udvej end at skille sig af med dem – og her er sidste løsning altså skrotning. Det er et forfærdeligt ressourcespild, og derfor kan du hos GreenDozer.com redde varen fra skrot.  

Ønsker du at blive klogere på vores overskudsvarer og bekæmpelse af skrot i byggebranchen, kan du læse mere her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev og holde dig opdateret på de nyeste varer og bedste tilbud.